VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KUBA

Middag hemma. Creme ninon med halstrad pilgrimsmusska, Huvudrätt timjan och rosmarinmarinerad lammytterfilé med rostade rotsaker, cognacssky och vitlökssmör, efterrätt: Creme caramel.

 

Tozer och Anna. Patric och Yaldira. Hon är från Kuba. Den där sexiga,  spanska läspande brytningen. Vi pratar mycket om Kuba. Vad som hänt de senaste åren. De bor där till och från. Berättar om livet där. Och så äter vi och dricker fantastiska Amarone. Det lustiga är att vi bara träffats en gång tidigare. På Tozers födelsedagskalas. Klockan blir väldigt sent innan jag kommer i säng. Närmare 3:30.

 

Jag plockar disk, plockar undan. Klarar inte av att komma ner till kaos på morgonen. Det funkar inte för mig. Threst har redan lagt sig så jag lyssnar på George Michaels ”Freedom” i hörlurarna och pular runt mitt i natten. Sedan smyger jag tyst ner under mitt duntäcke och sätter på värmedynan.

 

 

Jag är snart på väg till Bromma för att flyga till Malmö för repetition hela dagen. Sova en natt på Elite Plaza, och vara konferencier på tisdagen. Flyga hem tisdag kväll. Göra en långintervju på onsdag med Christopher Wollter på Mosebacke, flyga onsdagkväll till Göteborg och vara konferencier där på torsdag. Galet. Mycket att göra.

 

Men jag är frisk. Och har ett jobb och människor som älskar mig. Det är en fantastiskt ynnest.

 



Kommentarer


  1. D. DeMarkey 13 oktober, 2014 on 08:09 Svara

    Sist jag kollade så läspar man inte i något sydamerikanskt land. Läspandet finns bara i Spanien.

    • AnitaL 13 oktober, 2014 on 18:26 Svara

      Nu ligger förstås inte Cuba i Sydamerika… Kanske läspar man sin spanska i Karibien? 😉

  2. Linda Johannisson 13 oktober, 2014 on 11:14 Svara

    Hej! Älskar att läsa din blogg Lotta, man får så mycket positiv energi av den! Nu till en helt annan sak… Du känner väl till George Schottl från ”Himlen kan vänta” . Har följt honom genom hans blogg men nu har han inte skrivit på länge så man undrar ju hur det är med honom… Vet du hur det är med honom? Många kramar till dig

    • Lotta gray 13 oktober, 2014 on 16:05 Svara

      Hej. Vet att han börjar på en ny cellgiftkur

  3. Carina 13 oktober, 2014 on 12:40 Svara

    Precis så enkelt är det. Allt man har och ska vara tacksam för, sånt som vi gärna tar för givet. Lycka till med allt du har att göra!
    Carina

  4. lasueca 13 oktober, 2014 on 16:51 Svara

    Hola,
    Vi var pă Cuba för 4ăr sedan, det găr inte en dag utan att vi pratar om DEN resan.
    Hoppas att vi snart ăker tillbaka..
    Kram / Lolo

  5. Karin 14 oktober, 2014 on 08:42 Svara

    Varför svarar du inte inläggen OM EN STJÄRNA ÄR FÖDD DÅÅÅÅLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *