VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

RÄTTVIS SEX

Över hela världen pågår handeln med människor. Den omsätter miljarder och är den tredje största handeln efter droger och vapen. Barn och vuxna köps och säljs som varor. Trafficing är en numera så etablerad och pågående verksamhet att den verkar vara vardagsmat även i länder som Sverige. Inför Eu:s anti-trafficking dag 18 oktober uppmärksammar Realstars det moderna slaveriet genom kampanjer, event och en auktion.

 

Realstars står för en viktig och unik röst för att motverka efterfrågan genom Fair sex budskapet. De vill inspirera fler att säga Ja till Fair Sex och vägra acceptera sexhandel och andra former av sexövergrepp. Den 8 oktober inleddes en auktionen på Tradera, där pengarna går oavkortat till det förebyggande arbetet mot trafficking. Och nu tar många kända personer just nu ställning genom deras t-shirt  och budskapet Fair Sex. Här kan du läsa mer om eventen.

Själv sitter jag på jobbet och försöker släcka bränder.

 

 

 


Annons

Kommentarer


  1. benita 10 oktober, 2014 on 22:05 Svara

    Den här kommentaren är till förra inlägget, men skriver den nu här. Skall bara säga Lotta efter att läst första exemplaret av Hänt. Bravo den är helt bättre. Ni har gjort ett fint jobb. Grattis!

  2. FAIR SQUARED 11 oktober, 2014 on 16:35 Svara

    Jättebra inlägg Lotta och helt rätt ställning! Vill man ha ”Fair Trade” även i ”normala” sexförhållanden, kan man satsa på rättvisemärkta kondomer (och andra produkter) från bl. a. FAIR SQUARED. Jag ska försöka se om vi också kan uppmärksamma det här eventet på våra egna sidor. Tack för inspirationen!

    Kramar från KondomTorget.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *