VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I BACKSPEGELN

IMG_3352.JPG

Toaletten på East. Plåtning för en tidning 2009

 

Torsdag. Har en tid bokad på Corinne&Friends. Mitt hår behöver någon form av räddning efter den här sommaren med salta bad och sol. Och så ska det plåtas nya bilder idag till nya Hänt i Veckan. Bylinebilder på mig. Önskar jag hade haft  lite tid att lägga på kläder men nu har jag bara rafsat ihop något i garderoben. Ikväll väntar även vimmel klockan 19 med Micael Engström. Det var längesedan vi körde ”Gubben i lådan”, en avstämning. En check på min status helt enkelt.

 

Gumman i lådan, gumman i lådan, vad har du för dig? Sover du?

– Just nu sitter jag och skriver detta inlägg som ska publiseras i morgon. Min sömn är helt åt helvete, ursäkta språket men värre än någonsin. Somnar oftast runt 00:30 och går upp 6.

 

Kokar du kaffe, borstar du skorna?

–  Är rejält trött på att Nespressokapslarna bara finns på ett ställe i stan. Fuskar ibland och köper andra på BEA. Älskar mitt morgonkaffe. Har ju mina rutiner. Men dricker sedan sällan kaffe mer på dagen. Skorna. Har precis ställt in sommarskorna och tagit fram vinter. Men putsa. Inte min grej.

 

Gumman i lådan, Gumman i lådan, vad har du för dig? Bakar du bullar, klappar du katten, gumman i lådan kom fram!

– Jag klappar absolut katten.  Han är tjockare än någonsin. Börjar bli äldre. Men är väldigt härlig, mjuk och gosig. Bakar gör jag  inte förutom scones. Jag är ju egentligen inget bra hustrumaterial. Kan inte laga mat och baka. Gillar att sova. Men luktar alltid gott och är väldigt snäll.

 


Kommentarer


  1. Iben 25 september, 2014 on 08:30 Svara

    Hej Lotta,
    Har du en spikmatta? Testa att lägga dig på den en stund om det är svårt att sova. Det gör så ont att man måste ligga stilla, och….sedan kommer värmen, avslappningen och (förhoppningsvis) sömnen.
    Funkar för mig 😉
    Kram!

  2. D. DeMarkey 25 september, 2014 on 10:39 Svara

    ha ha ”men luktar gott och är väldigt snäll”, du är så roligt och go.

    Hoppas du får en bra dag!

  3. tiptip 25 september, 2014 on 23:19 Svara

    ja sova är lite svårt att göra för tillräckligt. men viktigt men svårt. ingen bra idé om hur det ska gå till. somnar ofta sent men går inte upp tidigt om jag inte måste och när jag gör det är det inte kul. upp sju. hatar det. imorgon första tiden att passa är tolv. ja måste göra fix hemifrån men jag behöver inte rusa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *