VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HERR CANCER

 

Det har varit en vimmelvänlig helg. Premiär på ”Flygplan” samt ”Guldknappen”. Men jag har också varit på golfbanan med Lennox  I regnet kan jag tillägga. Sedan gick vi hem och tog ett bad tillsammans. Nu är jag tillbaka på jobbet vars vecka är någon form av rekord i kvällsjobb, övernattningar på slott och svar på huruvida min cancer är gone eller inte. Jag försöker att släppa det. Men det är som det där skavsåret på hälen som bara går upp hela tiden. Och jag funderar också på hur det blir om det blir ett negativ svar. Jag som har en fulltecknad agenda.

 

Jag har ju Rockbjörnen på torsdagkväll. Direkt efter tiden hos läkaren i Huddinge. Så konstiga tankar. Och hur blir det sen då? Med resten av livet om det kommit tillbaka? Ska jag bara vänta på att dö eller köra plattan i mattan to the bitter end? Sådär går resonemanget. Ologisk. Försöker gardera mig. Planera hur det blir om det blir dåligt. Och det är då en jäkla tid. Klockan halv 2 på eftermiddagen. Då sitter jag där igen med hjärtat i min hand. Ödmjuk inför det faktum att jag förstås inte kan styra över livet, vimmel eller överhuvudtaget något så oväsentligt som Rockbjörnen. Det är bara att gilla läget helt enkelt. Men jag måste höja ett varningens finger. Om den här Herr Cancer var en person skulle jag strimla honom i bitar.

 

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Marlene 25 augusti, 2014 on 11:34 Svara

  OM Herr Cancer var en person är vi många som skulle strimlat honom…

  Nu börjar min stora vecka! PÅ fredag ärdet dax! 15 års väntan är över :-)

 2. Åsa 25 augusti, 2014 on 12:37 Svara

  Vad fin du är i lockigt hår!

 3. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 25 augusti, 2014 on 14:11 Svara

  Fasen vad jag älskar din blogg, så jordnära, så ärlig, så mänsklig. En sån perfekt kombination till den lyxiga vardagen man har ibland. Från Guldknapp till Cancer tankar, hemskt men vackert och ett erfaret liv trots hemska händelser. Självklart önskar jag dig det bästa och att du aldrig hade haft den hemska sjukdomen men samtidigt har du blivit den du är idag och har dom här mäktiga tankarna som du kan dela med dig av, förmedla något och vara en viktigare och vackrare person. Hemskt men vackert.

 4. Annika 25 augusti, 2014 on 19:48 Svara

  Hej, bilden på paret för något inlägg sedan liknar min bror… han sitter med någon som inte ”ska” smeka honom så över håret. Fy fan vad du ställer till med, du måste förstå att det finns de som känner dessa människor. ta bort dem nu.. Det är en privat bild för dem, kanske inte i dina ögon. Usch, märks just nu att du jobbar för den där blaskan..

  • Lisa 25 augusti, 2014 on 20:04 Svara

   Annika, du är patetisk så jag mår illa 😛

  • Maja 25 augusti, 2014 on 21:44 Svara

   Det är fritt att fotografera i Sverige

   • Millan 25 augusti, 2014 on 21:48 Svara

    Och se publicera hur man vill Maja?

    Hoppas jag råkar fotografera dig vid ett intimt tillfälle och sen ska jag lägga upp det på min Facebook-sida. Fritt fram som sagt!

    • Maja 26 augusti, 2014 on 20:13 Svara

     Ja fritt fram.

     Kränkande nej.
     Men den där bilden var inte kränkande.
     Det är en öm kärleksfull gest som görs.

     Är brorsan ute på dumheter får han väl skylla sig
     själv

     • Lina 26 augusti, 2014 on 20:56

      Men Maja det är inte din personliga åsikt som avgör om fotograferingen är kränkande eller inte.

      Läs gärna på lite om den nya lagen. Och även om det inte alltid är olagligt att smygfota så kan det ändå vara djupt omoraliskt.

    • Maja 26 augusti, 2014 on 20:17 Svara

     Och skulle jag vara så dum att vara intim utomhus så får jag väl skylla mig själv då

   • Lina 25 augusti, 2014 on 23:47 Svara

    Nej, så är det inte.

    Kränkande fotografering är ett brott.

    http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Utskottens-dokument/Betankanden/Arenden/201213/JuU21/

 5. Ewa 25 augusti, 2014 on 21:14 Svara

  Låter otroligt att du ska få ett negativt besked, de skulle väl inte vänta så länge med att höra av sig i så fall? Är inte Lennox lite för stor för att bada tillsammans med mamma?

 6. Lina 25 augusti, 2014 on 23:45 Svara

  Hej!

  Att publicera foton på okända människor utan deras samtycke tycker jag är fel. Så onödigt.

  Det finns ju nu en ny lag om kränkande fotografering som vill försöka reglera detta problem. Även om just denna bild togs utomhus så befann sig ju personerna troligen i en privat situation.

  Hoppas du har förståelse för denna åsikt och tack för en bra blogg!

 7. Anette 26 augusti, 2014 on 09:40 Svara

  Hej Lotta!

  Anette i Örebro här. Har följt Dig på avstånd länge, utan att kommentera Dina inlägg men nu känner jag att jag ska göra det. Det finns inte ord för vad Du går igenom, vilket kval. Å ena sidan kanske Du är frisk och livet bara kan gå vidare, å andra sidan, näe det får bara inte hända! Inget i livet är viktigare (jo sonen din förstås) än det Du får reda på på torsdag, alla mingel eller andra jobb Du gör means nothing. Jag tänker mycket på dig och bara positiva tankar.
  Stor kram från Anette i Örebro

 8. Anna 26 augusti, 2014 on 18:10 Svara

  Svensk vård sjunker som ett skepp. Men jag tror inte att det gått så långt att man dröjer månader innan man ger patienter besked om återfall i cancer, enbart pga att patientansvarig läkare är på semester!

  Du borde inte behöva oroa dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *