VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRATTIS EMMA OCH ISAAC!

Emma och Isaac på flyget

 

Emma Kock. Gråten i halsen igår när jag läste på bloggen .

”Nu är jag äntligen i Sverige och är så glad för att återigen ha Alex med på besök och fullkomligt överlycklig att även ha Isaac här. Jag har sett att det spekulerats i kommentarsfältet och nu kan jag äntligen berätta att jag har adopterat Isaac. Att vi inte kunnat resa tidigare har berott på att hans pass dröjde att bli färdigt, trots löften om att det skulle gå fort”


En sådan gudagåva att han blev upphittad längst vägen. Slängd där som ett djur. Och att Emma råkade få syn på honom där på sjukhuset i Kabale. Den där lille som ingen besökte. Ingen gjorde anspråk på. Hela dagen igår var jag i ett lyckorus. Nu är han Emmas son på riktigt och på besök i Sverige, hos mormor och morfar. Livet tar sådana förunderliga och magiska kast. Nu hoppas jag bara de kan komma hit i augusti så jag får träffa dem.
Ni glömmer väl inte att läsa hennes blogg.  Min hjälte.


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 1 juli, 2014 on 12:04 Svara

    Jag blir ledsen över att höra att han låg slängd mitt på vägen, blir ledsen över att han låg ensam på ett sjukhus och blir ledsen över att han inte kan ha sina egna föräldrar som alla dom adoptiva allt önskar minst en gång i deras liv. MEN jag är så glad över att det finns så fina och underbara människor som Emma, som adopterar och älskar dom barnen som sina egna genom hela livet. Vad glad jag blir över att det finns såna fina människor som ger dessa barn en andra chans och ett bra liv. Stort tack till dig som gör så mycket för världens barn och till Emma också för den delen.

    Kanske ni kan hjälpa mig att samla in pengar för att hjälpa 8 barn med vård? Hoppas kan man alltid, för hoppet är det sista som lämnar oss. Om ni är intresserade, titta in på bloggen och hjälp gärna till.

    Ha en bra dag.
    Kram

  2. Melinda 1 juli, 2014 on 13:51 Svara

    vad jag gråter nu! Så underbart fint!!!

  3. Anne Nordberg 1 juli, 2014 on 21:49 Svara

    Helt otroligt underbart att han fått en kärleksfull mamma nu! Så sorgligt att höra historien om att han låg utslängd…mitt hjärta gråter när jag läser sånt…fy vad hemskt…men underbart att han nu blir älskad och får ha det bra…härligt!!

  4. Marlene 1 juli, 2014 on 23:08 Svara

    En liten solskenshistoria!
    Får passa glädjetårarna eftersom jag sitter nyopererad med stygn i halva huvudet 🙂

    • Siv 2 juli, 2014 on 08:37 Svara

      Oj, Marlene, hoppas allt blir bra!
      Håller med, en verklig solskenshistoria. DET kallar jag en äkta människa!!!

      • Marlene 2 juli, 2014 on 16:04 Svara

        Tack Siv!
        Idag känns det betydligt bättre än i går 🙂

  5. Sanna 2 juli, 2014 on 00:35 Svara

    Åh vad underbart!

  6. Babsan 2 juli, 2014 on 19:37 Svara

    Emma!
    Så glad man blir och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *