VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARFEST I REGN

Micaela, Tessan, Erik och Peter längst bak

Jag får börja med att ursäkta mig för bildkvaliteten. Vete sjutton vad som hände i lördagskväll när det bjöds in till grillfest hos Christian och Christina. Vi cyklade Threst och jag. Fördelen med att ha sina vänner nära. Och trots att det var gråruggigt och jag hade tjockjackan och luva så var det svinkallt milt sagt. Och barnfritt. Vi har ju alla barn i varierande åldrar mellan 1, 5 och 17 år faktisk. Vi hade fixat barnvakt som sov över och alltid skönt att känna att man inte har någon tid att passa. Så vi dansade och pratade och stannade länge. Gud vet hur många gånger vi varit här. Threst och Christian har känt varandra sedan 10-års åldern och hängt ihop sedan dess. Överhuvudtaget är alla hans närmsta vänner gamla barndomskompisar.

 

 

 

Det är faktisk först  det senare året jag börjar slappna av när det handlar om barnvakt. Vi har ju inget nätverk av familj som hjälper oss utan tackande nej till ganska mycket när liten var mindre. Nu har vi hittat någon som han tycker mycket om och som bor nära. Och det är guld värt att det funkar. Hon är bara 12 år men upplever henne som äldre och väldigt ansvarsfull. Och allt är ju uppstyrt hemma. Mat, filmer godis, chips och laddad telefon om något skulle hända. Så det är skönt att det verkar funka och att de har kul ihop. Vi kom hem sent. Stängde festen kan man väl säga. Cyklade hem vid 3-tiden på natten tror jag.

 

 

Christian grillar

 

 

Och Christina dukar upp

 

 

Idag är det fullt påställ. Jag har en föreläsning/föredrag tillsammans med Sara Natt&Dag ikväll för 200 kuratorer samt ska gå på eventet Book&Dreams som ikväll bland annat har bjudit in Monica Woodhouse. En svensk kvinna som bor i Sydafrika och driver barnhemmet Place Of Restoration med stöd av Läkarmissionen. Har hört så mycket om den här kvinnan så jag vill gärna lyssna på hennes berättelse. Threst ska på möte så Farmor kommer en timme. Och onsdag och torsdag har jag vimmel.

 

 

Monica med en av sina änglar


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *