VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”CAN I SEE U?”

 

 

Den här föreläsningen gick bra på alla sätt och vis. En del av er gillar ju inte när man säger föreläsning. Så jag kanske ska kalla det föredrag istället. Så fantastisk skönt att bli transporterad från dörr till dörr. Stiga på flyget. Sova en stund. Stiga av. Träffa en massa sköna nyfikna sköterskor. Äta lite frukt. Dricka lite kaffe. Prata i en timme. Flyga hem. Men det mest märkliga hände så fort vi touchade landningsbanan. Jag satt i mitten. Jag hade en äldre man på min högra sida och en yngre, engelsktalande kille i 40-års åldern på den andra. Helt plötsligt när planet bromsade in vrider han på huvudet och säger.

 

”Can i see you sometime?


Panik. Är inte van att någon stöter på en. Det händer ytterst sällan och då är det någon som är asfull på krogen. Inte på ett plan 21:30 en torsdagskväll när man har saliv på hakan för man har somnat till.

Nästa fråga.

 

”Do you live in Stockholm?


” I usually dont talk to strangers but i had to talk to you”


Tystnad. Planet stannar. Jag känner mig trängd. Det är en sak om man småpratar under resan och sedan kommer frågan. Men det här. Nä. Känns inte helt ok. Kommer ju ingenstans heller utan måste snällt sitta kvar till fasten seatbelts skylten är släckt. Det är som att komma fram till någon vid fiskdisken på ICA. Och säga samma sak. Skillnaden är att man kan gå vidare då. Nåja.

 

 

 

Cancergalan går av stapeln 27 oktober. Produktionsbolaget Meter Film vill gärna att jag hjälper dem att hitta fall som kan tänka sig att medverka i ett inslag under galan. Förra året var det Jeanette som nappade och det blev ett väldigt fint reportage med henne och Carlos. Dessa inslag görs ju med mycket känsla och stor förståelse för alla berörda. Och att det är viktigt att visa hopp. Att våga visa behandling, ev operation och familjeliv. Att våga släppa in ett kamerateam. Är du den de söker  tycker jag du ska prata med produktionsbolaget . Och speciellt om du är nydiagnostiserad men alla berättelser är förstås välkomna.

 

Maila då till: tillsammans.mot.cancer@meter.tv

 


Kommentarer


 1. Torsten 9 maj, 2014 on 11:55 Svara

  Ja men hur slutade det då?

  Antar att ni inte delade taxi till sthlm, eller?

 2. Helena 9 maj, 2014 on 11:59 Svara

  Jösses, förstår att du blev ställd :)

  Ha en fin helg!

 3. Hope 9 maj, 2014 on 13:11 Svara

  Han satt nog och samlade mod under resan, tyckte såklart att du var snygg :-)

 4. Lisa 9 maj, 2014 on 14:08 Svara

  Cool flirtsituation! Trevlig helg på dig Lotta

 5. Anne Nordberg 9 maj, 2014 on 19:35 Svara

  Ja, han satt helt säkert o samlade mod under resan…och frågade i sista stund…Ja, hur gick det? Vad svarade du honom? var du bara tyst eller vad? Vill höra…

 6. Karin svensson 11 maj, 2014 on 14:49 Svara

  Vilken modig kille som lever mitt i verkligheten och inte
  gömmer sig bakom en skärm. Fler sådana killar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *