VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AMBASSADÖR-SPECSAVERS

 

Äntligen kan jag berätta att jag blir Årets ambassadör för Specsavers! Jag vann ju tävlingen förra året och hade en fantastisk resa till Tanzania där vi delade ut glasögon för brinnande livet under en vecka samt besökte en SOS-Barnby. Jag kommer tjata på er att lämna in era gamla, avlagda glasögon till din närmsta butik så tar jag med dem ner i vinter. För så blir det. Jag kommer att åter få vara på plats i Tanzania och vara en del av det där härliga projektet. Nu med vinnaren. Jag kommer även sitta med i juryn samt överlag vara ett språkrör för Specsavers. Jag blev väldigt, väldigt glad när Claudia frågade.

 

Det fina med det här att när ni lämnar era glasögon kan ni även lämna ert namn och en mail. Sedan får en bild på den personen som mottar era glasögon, när personen har dina glas på sig. Så det blir en direktkontakt. Vi har varit i ett hälsocenter där upptagningsområdet har varit fattigt och där man inte skulle drömma om att lägga de cirka 600 kronorna de kostar, på ett par glasögon, när man knappt kan ge sina barn mat.

 

Så börja redan nu att titta igenom vad ni har hemma. Jag säger till när det är dags för insamlingsperiod

 

Klicka här för att delta


Nu har jag ett plan att passa till Umeå.

 


Tanzania Foto: Fredrik Wannerstedt


Kommentarer


 1. Susanna 8 maj, 2014 on 14:33 Svara

  Åh, vad fantastiskt att du är årets ambassadör för Specsavers – vilket viktigt uppdrag! Din resa till Tanzania såg så otroligt intressant och spännande ut. Jag är med och tävlar tack vare dig och hoppas, hoppas, hoppas på att få många röster så att jag har en chans att få följa med. Hälsningar från Susanna

 2. Marlene 8 maj, 2014 on 15:30 Svara

  Härligt!
  Du vet var du har en assistent/bärare om du behöver en :-)

 3. Karin 8 maj, 2014 on 17:27 Svara

  Du fick mig att lyfta på ändan och gå en runda i huset och samla ihop familjens gamla avlagda glasögon och lämna in dem till en optiker!
  Tack Lotta!

 4. Babs 8 maj, 2014 on 21:57 Svara

  Grattis ska lämna mina läsglasögon om det är sådana som också går bra.

 5. Hanna E 8 maj, 2014 on 22:12 Svara

  Jag gjorde en raid i höstas och lämnade in alla mina gamla glasögon när jag skaffade nya, så tyvärr får det vänta för min del. Men jag instämmer i uppmaningen att lämna in glasögon som inte används, det är bättre att de återanvänds både för de som får dem och för miljön.

 6. Eva-Lena 8 maj, 2014 on 22:34 Svara

  Hej, vill absolut vara med och lämna in glasögon, både för barn och vuxna. Jag har inte Facebook och tänker inte heller skaffa det, så jag hoppas att du även skriver det på Instagram och/eller i din blogg så jag vet när det är dags. Jag hjälper mer än gärna till för att kunna göra något för medmänniskor.
  /Eva-Lena

 7. I. Hansson 9 maj, 2014 on 10:37 Svara

  Hej !

  Jag lämnade in 6 par glasögon till Specsavers och jag lämnade min E-post adress också
  vid den förra insamlingen.
  Tyvärr har det inte kommit något foto i mejlen på någon person som bär mina glasögon.
  Det utlovades ju vid inlämnadet.
  Men huvudsaken är att glasögonen kom till nytta och hjälp för några personer.
  Trevlig helg !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *