VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRE ÅR

 

 

Idag är det tre år sedan Linda lämnade sin barn och make. Jag funderar på dem ibland.  De var så himlans små, barnen. Vi sågs ju en del. Jag var hemma hos henne. Satt i sängen och pratade. Hon var väldigt lugn i sin sjukdom. Stoisk på något vis. Älskade sina barn oändligt. De var hennes allt. Men hon hade så ont i ryggen så hon inte kunde bära blöjbarnen på slutet när jag var där.

 

Jag undrar hur barnen har det. Det gör jag ofta.

 

Ikväll tänder vi ett ljus för dig Linda. Jag ska berätta för Lennox varför jag tänder det. Och så skickar vi goda tankar till dig vännen.


Kommentarer


  1. tiptip 29 mars, 2014 on 12:46 Svara

    Finns ingen som berört mig så som hon. hon var ju ärlig på sin blogg. ja nu verkar det som andra inte var det men det var på ett annat sätt.
    tänker ofta på hennes äldsta son. ja hoppas han har det bra av hela mitt hjärta.

  2. Amanda 29 mars, 2014 on 15:07 Svara

    Vad konstigt. Jag gick in på Lindas bloggsida just nu för jag kom att tänka på henne så starkt just idag. Sedan gick jag in här hos dig och såg att det var hennes årsdag idag. Märkligt! Har inte varit inne på henne sida på mycket länge innan dess. Ja hon berörde starkt. Hennes kamp och alla barnen som var så små. Så himla tragiskt. Var inne på hennes mans sida och läst nu och såg att barnen blivit så stora. Han har tydligen fått ett till barn, en dotter. Fina fina Linda. Man undrar hur barnen mår och särskilt hennes största. 🙁

  3. Jonas 29 mars, 2014 on 20:53 Svara

    Ja…jag minns detta. Då fanns min S…men även hon är borta i samma jäkla sjukdom
    R-I-P Linda

  4. Louise 31 mars, 2014 on 11:01 Svara

    Linda ja.., henne glömmer vi aldrig. Vi är nog många som tänker på hur hon hade haft det om hon hade fått stanna kvar hos oss. Och barnen, fina, fina Adam som bara hade mamma och så William och lille Erik. Vi tänker väl på hennes man också men kanske av andra orsaker. Han har gått vidare med råge, tre år efter hennes död har han hunnit sälja familjens hus (och barnens hem med alla minnen från sin mamma), flytta till en annan stad och skaffat en ny kvinna som han både har fått barn med och hunnit separera från. Tre år.. Varför alla dessa barn, med så många olika kvinnor? Om man redan har tre barn (glöm inte Simon, Lindas styvson) varav två små som dessutom förlorat sin mamma i cancer, skaffar man både en ny kvinna OCH ett barn till då? Ensamstående fyrabarnsfar med tre olika mammor där den ena vilar på kyrkogården, STACKARS barn som måste leva så, ibland undrar man om ”kärleken” verkligen räcker till för att överleva..

    • Ika 31 mars, 2014 on 19:50 Svara

      Ja, man undrar hur den ‘mannen’ fungerar:-( tänker på William o Erik. Adam har det bra hos mormor o morfar hoppas jag! Måtte ngn hålla händerna över dessa små liv, tror inte han kan……..snart träffar han en ny kvinna o……..:-(

      • Anna J 31 mars, 2014 on 22:00 Svara

        Läste att de små pojkarna tydligen också hade kontakt med mormor (och morfar, antar jag). Det känns bra att veta. Otroligt hur Linda berörde… Jag följde hennes blogg länge och tänker på henne ofta än idag trots att jag inte kände henne. Det var så smärtsamt att läsa hur hon hade det, kan knappt föreställa mig hur det var för hennes föräldrar. Helt obegripligt vad hon fick stå ut med av sin make. Jag kommer aldrig glömma Linda.

  5. JennyS 18 augusti, 2014 on 11:36 Svara

    Linda var min vän sedan vi väntade våra äldsta, dvd Adam och min dotter. Jag ogillar starkt när folk som främst ”känner” henne och hennes familj via bloggen, kommer med starka åsikter kring saker de inte egentligen har en aning om. Att maken fick flytta från huset var väl främst en ekonomisk och praktisk orsak till det! Huset var väldigt stort och dessutom på tok för dyrt att bo kvar i med en inkomst. Har den tanken aldrig slagit folk?
    Sedan huruvida makens ”kvinnoaffärer” är acceptabla eller ej, det visar väl egentligen på ett annat kanske större bakomliggande problem hos honom? Vi är fortfarande vänner, dock främst via FB, och av egen erfarenhet tänker jag att ”förmodligen har han en adhd problematik, främst pga sin svåra förmåga att fokusera på en sak i taget, eller svåra impulskontroll. Han tar hand om sina grabbar, i sommar åkte de runt på en ”roadtrip” bland flera städer – inte ens vi orkade hitta på såna utflykter!
    Det är så småsint av kvinnor att kasta skit på en karl som inte agerar ”enligt normen” -kanske finns en anledning till det??!! Jag skäms för er skull! Extrema situationer skapar extrema beteenden, och jag tror inte hälften av de kvinnor som limmat på honom såg annat än en ”stackars (SNYGG) kille som blivit lämnad med småbarn. Där lär modersinstinkten kickat igång rejält, tippar jag.
    Min enda önskan är att syskonen, oavsett mamma, träffas emellanåt och har skoj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *