VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JÄVLA CANCER DEL 2

 

Vi kanske ska kasta oss tillbaka i cancerträsket igen. Jag har ju en fot där för jämnan även om jag inte alltid berättar det för er. Det kommer aldrig bli som förr. Mitt liv kommer alltid vara indelat i ett ”före” och ett ”efter”. Jag har tidigare berättat om Johanna Palmér som är mamma till Samuel, 6. Hon har en bröstcancer med spridning till skelett. Nu vill jag gärna ger er en uppdatering från Johanna och tyvärr verkar det hela inte riktigt gå i rätt riktning.

 

”Har precis kommit hem från Sös igen. Så skönt att få vara hemma med familjen! Känner mig svag men en aning piggare. Fick svar på röntgen och skelettet var oförändrat från förra röntgen men tyvärr är det mer tumörer i levern och de som funnits sedan tidigare har tyvärr blivit större. Sedan hade jag någon förändring i lungan men det kunde de inte svara på om det var metastaser.
Måste komma iväg på en behandling så fort som möjligt så jag kan få bort lever tumörerna iallafall! ”


Johannas facebooksida har man fått ihop 159 000 kronor men det räcker inte till den alternativa behandlingen i Tyskland. Ni får gärna gå in och skänka en slant eller bara lämna en kram.

 

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. hanna 19 mars, 2014 on 18:41 Svara

  Jag kände en underbar kvinna som fick cancer på olika ställen och som åkte ner till Tyskland för detta. Hon tyckte det var helt underbart. Däremot går exempelvis skelettcancer inte att bota, men det finns säkert något de kan göra för att hon ska få leva längre. Tyvärr är kvinnan jag kände död nu, men jag tror att hon levde extra länge till följd av vistelsen i Tyskland.

 2. Pilla 20 mars, 2014 on 07:38 Svara

  Vart är alla kommentarer?
  Ett inlägg om en klänning kan få 30 kommentarer men ett inlägg om cancer bara 1!

  Tragiskt tragiskt. Ingen ska behöva gå igenom denna vidriga sjukdom och allra minst dö i den!

  Skänk pengar till Johanna, forskningen, behandlingen! Tänk om alla skänkte 10kr! Då hade forskningen ex fått in 100milj.

  Fuck cancer!

 3. Pia 20 mars, 2014 on 08:51 Svara

  Har skänkt en slant. Hoppas fler hänger på.

 4. Kia(ängeln Simons mamma) 20 mars, 2014 on 08:57 Svara

  Håller med Pilla,så fort det talas om cancer så blir det tyst (Jag vet)Såg David Helenius med gäster igår och man kan ju undra varför det tas in gäster som har överlevt sin cancer eller har barn som har överlevt.Det är sällan man ser program där föräldrar berättar när dom har gått igenom det värsta.Att ha förlorat sitt barn i denna skitsjukdom.Eller barn som har förlorat en mamma eller pappa.Eller att någon har förlorat ett syskon.Ändå sas det igår att år 2030 har varannan svensk cancer!!!!????Har märkt dom senaste 6 år sedan vår Simon gick bort att cancerpratet är väldigt infekterat.Det är ju en vanlig sjukdom idag……hoppas att vi till slut får uppleva att eländet försvinner.Kram Kia

 5. Caroline 20 mars, 2014 on 11:14 Svara

  Ja ibland kan man ju undra när de säger på Helt sjukt att 2030 kommer varannan svensk ha cancer, för att i nästa mening komma med de ”goda nyheterna” att allt fler kommer ju också att överleva. Vilka tjänar på det? Jo,Big Pharma . Men vilken livskvalitet medför det för befolkningen , om vi kan skicka männsikor till månen hur kan man då inte ge människor information om de livstilsvalen som ikan minska cancerrisken ?

 6. Hope 20 mars, 2014 on 12:45 Svara

  Ibland blir det för tungt att kommentera, man hittar inte orden…

  • Andreas 21 mars, 2014 on 20:47 Svara

   Hej
   Ring Karl-Göran Tranberg, företaget han är med och driver är på väg att starta upp en omfattande studie.
   CLS är företagets namn.
   http://www.clinicallaser.se
   Stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *