VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DITTEN OCH DATTEN I EN GÄSPNING

 

Ibland blir jag stressad. Stressad över att ni varje gång ni loggar in hos mig hoppas ska mötas av något spektakulärt. Något spännande.  Något som hänt mig sedan igår.  Sist jag skrev. Men mitt liv randar på som alla andras. Jag går upp, går till jobbet, stångas med en massa människor i T-banan, går och hämtar på skolan eller går på ett vimmel. Sedan pysslar jag med mitt projekt med Emma och funderar hela tiden på hur jag kan göra livet lite bättre för andra. Egentligen tycker jag att det lätt blir en töntstämpel över det där. Att hela tiden försöka få er att förstå vikten av det. Det blir massflykt härifrån om man ska tro att jag är Moder Theresa hela tiden. Jag förstår att man ibland vill ha något galet och knäppt. Inte  så präktigt och rejält jämt. Men jag kan inte förmå mig att hitta på att jag är roligare och mer crazy än jag är. Jo,  en lunch på Brillo med en förlagschefen Jonas samt Martin Widmark idag.

 

Snart kommer det nya bloggtemat att lanseras. idag är det 60 %som läser Vimmelmamman från mobil eller läsplatta. Det är rätt jobbigt att den inte är mobilanpassad. Det kommer att bli förändringar. Inga annonser på sidorna. Mina instagram bilder längst ner. En nedfälldbar meny där man kan hitta mina filmer samt en egen  länk om mitt nya projekt. Jag hoppas ni kommer gilla det. Det tar ett tag att vänja sig. Som att komma hem och allt ser annorlunda ut. Men min erfarenhet är att det tar någon vecka och så har ögat vant sig. Är det något ni saknar? Någon flik jag kan lägga till om något specifikt? Toppen om ni kommer med feedback eftersom det är ni som ska trivas hos mig.

 

Hemma fryser jag. Bastar så ofta jag kan. Smyger ner i källaren med alla kläder på. Igår naken förutom strumpor, fråga mig inte varför. Orkade bara inte ta av dem. Och så försöker jag läsa tidningen innan den brinner upp.

 

 

Hemma är det lugnare. Tonen bättre. Kanske någon fas som passerat. Vad vet jag. Nu kommunicerar vi bättre och att Lennox vill följa med och storhandla är väl ett betyg gott nog åt han vill vill hänga med mig (eller välja lördagsgodis)

 

 

Jag är svintrött. Alltså så fruktansvärt trött att jag knappt kan titta. Ögonen tåras av trötthet. Jag märker att jag inte riktigt kan hänga med.  Prestera. Måste börja prioritera min sömn. Så urkass på det. Gädjen idag är stor över att Tom har fått sina nya tänder. Han har ju levt på gatan sedan han var liten och nu har han anslutit sig till Emma. Och fått ett helt nytt utseende. Jag  blir väldigt berörd av det där eftersom jag förstår vilken förändring det måste vara.

 

 

Hemma är julen borta förstås. Hey, vi pratat om familjen Gray. Ordning och reda. Lite tomt kan jag tycka. Luftigare på något vis.

 

 

 

Och hojta till bland kommentarerna som sagt om det är något ni vill ha mer av i nya bloggtemat. Nu ska vi avrunda. Klockan 18:30 väntar premiären på Jill Johnsons show.


Kommentarer


  1. cinam 23 januari, 2014 on 18:57 Svara

    Det behöver inte vara så märkvärdigt det du skriver. Älskar din ”vardagsblogg”. Känns nästan som om vi kände varann. Och, vilket vackert hem du har !
    Kram

    • Cia 23 januari, 2014 on 19:11 Svara

      Håller med dig precis!!

  2. Eva 23 januari, 2014 on 21:26 Svara

    Jag som alltid läser mina favoritbloggar skulle bli överlycklig om det gick att släppa hela RSS flödet på inläggen.
    Som det är idag så syns bara första stycket i min RSS läsare och sedan måste jag klicka mig vidare för att kunna fortsätta läsa.
    Det vore ju guld om det gick att ordna 🙂

  3. LIV 23 januari, 2014 on 21:30 Svara

    Gillar att få se uppdateringar på kläder och skor, väskor och jackor. Gillar när det inte är så präktigt också ;).

  4. tiptip 23 januari, 2014 on 21:32 Svara

    ja vardagsbloggen rolig
    de andra mer moder teresa grejerna inte lika kul. svårt se vem som är avsändaren det blir som betald reklam om du fattar vad jag menar och jag menar inte att det ÄR betald reklam.
    gärna sånt men ännu mer personlig form och kortare. fattar att man villl berätta allt man sett men det kan man ju inte alltid
    smart att påminna om att ge pengar till bra grejer kring mors dag och jul och fars dag och annat. det gillar jag. gärna något konkret och inte till organisationer som göder byråkrater.

  5. Vera 23 januari, 2014 on 22:18 Svara

    Närå, ingen prestationsångest nu 🙂
    Bloggen är bra som det är. Behöver inte vara superspännande jämt.
    Nu sätter jag in en hundring till Johanna, och det är din förtjänst.

    Kram

  6. Vipan 23 januari, 2014 on 23:19 Svara

    Kanon
    med mobilanpassat tema. Det har varit jobbigt hittills.
    Väntar med spänning.
    Det är trevligt att läsa din blogg och blandningen av vardag och skvaller och tänkvärt.
    Jag åker till Gambia om några dagar. Hjälper en familj där och ska besöka typ Ronald MacDonaldhus som en gambiansk kvinna bosatt i Sverige har startat. Spännande att se hur hon har lyckats.

  7. biggan 24 januari, 2014 on 00:37 Svara

    Jag gillar din blogg som den är, blandningen av skoj och allvar, djupa tankar och skratt.
    Du undrar om det är något man saknar. Nejdå, men eftersom du så generöst delar med dig av även er bostad så så vågar jag be: Ni har ju jättesnyggt hus och när ni renoverade det så tror jag ni även renoverade badrummet (i källaren?). Det skulle vara så inspirerande att få se bild på det!

  8. Hope 24 januari, 2014 on 10:19 Svara

    Du får gärna slänga in några bilder på Tjockkatten 🙂

  9. Helene 24 januari, 2014 on 10:28 Svara

    Hej

    Håller med Biggan, en härlig blandning av vardagstrots, resor ,mat , mingel och mycket allvar.
    Tycker om att bli påmind om övriga delar av världen.
    Kunna hjälpa lite här och där även om vi är månadsgivare så inte allt blir I -lands problem…. vilken mat ska vi laga ikväll?
    Blir aldrig besviken på dina inlägg. Tycker det är spännande att följa Emmas barn.
    Njut av fredagen ,snön och frisk luft 🙂

  10. enannanhelena 25 januari, 2014 on 08:14 Svara

    Jag har sagt det förr, men skriver det gärna igen – det är blandningen man vill åt!

    Och sedan låter det kanske lite pretto och präktigt, men för mig har det alltid varit så – hos alla dem som hamnar bland mina favoriter – att de är väldigt tydliga med att de delar med sig av hjärtats innehåll och lust!

    Att själva bloggandet inte styrs för mycket av monitära värden och läsarsiffror. Sedan kan det vara högt och lågt. Allvarligt och trams. Viktigt och vardag. Fest. Sant och mindre sant. Det viktigaste tycker jag är att det är just Din dela-med-dig-känsla som lyser igenom.

    /helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *