VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STÖDGRUPP

Rockbjörnen i onsdags. Foto: Micael Engström

 

Ni är några som undrar över mina lungor. Jag vet inte mer än ni. Jag har ännu inte fått något samtal trots att någon skulle ringa i juni för att meddela. Och det är det här jag menar med att man måste vara sin egen projektledare och själv ta hand om sin sjukdom trots att det inte alls bör vara så. Nu är jag feg och hukar mig. Naturligtvis kan jag själv ringa men någonting inom mig vill inte. Vågar inte. Och så tänker jag att att jag borde väl hosta som en tok om där finns metastaser.

 

Såhär kommer min liv alltid vara. Oro. Ständiga funderingar på om min kropp är invaderad. Aldrig kunna vila och att allt är som innan. Det måste jag lära mig hantera och trots att alla andra har gått vidare (bra) så kommer jag bara delvis kunna vara gamla Lotta.

 

Det finns en fin stödgrupp på facebook där man kan få mycket pepp och stöd kring sin sjukdom. Sök bara på ”vi som har eller haft tarmcancer”. Där brukar jag hänga ibland.


Kommentarer


 1. Lina 31 augusti, 2013 on 17:08 Svara

  efter att ha läst Kristina gidlunds blogg länge ska jag aldrig mer gnälla……jag är också frisk från min cancer och får dåligt samvete över mina nojjor…..Vi har det sååååå bra som är friska….iaf lika friska som ngn annan…vem som helst kan bli sjuk i morgon ha en fin lördag :)

 2. Åsa 31 augusti, 2013 on 19:48 Svara

  Men ring dem för sjutton gubbar!

 3. Åsa 31 augusti, 2013 on 19:48 Svara

  Men ring dem för sjutton gubbar!

 4. Anna 31 augusti, 2013 on 21:15 Svara

  Googla bara vimmelmamman lunga, så hittar du svaret att fläcken i lungan inte är ngn metastas utan troligtvis en rest av lunginflammation.

 5. Anna 31 augusti, 2013 on 21:15 Svara

  Googla bara vimmelmamman lunga, så hittar du svaret att fläcken i lungan inte är ngn metastas utan troligtvis en rest av lunginflammation.

 6. Veronica 1 september, 2013 on 01:51 Svara

  För mig är det inte konstigt att du oroar dig, du har varit med om något som är en människas värsta mardröm, att drabbas av cancer som tom spridit sig till levern. När det hände drogs mattan undan för dig o hela livet förändrade sig. Trots att allt sett bra ut senaste återbesöken så är det svårt att våga lita på att det alltid kommer att göra det. Sedan kan alla friska tycka, ja nu är det bara att gå vidare men det är nog lättare sagt än gjort. Man skall vara tacksam för varje dag man får i livet o det vet jag att du är, men att cancern satt spår i din själ det förstår jag mycket väl.
  Kramar från sjuksköterskan som hoppas o tror att du kommer att få vara frisk.

 7. Veronica 1 september, 2013 on 01:51 Svara

  För mig är det inte konstigt att du oroar dig, du har varit med om något som är en människas värsta mardröm, att drabbas av cancer som tom spridit sig till levern. När det hände drogs mattan undan för dig o hela livet förändrade sig. Trots att allt sett bra ut senaste återbesöken så är det svårt att våga lita på att det alltid kommer att göra det. Sedan kan alla friska tycka, ja nu är det bara att gå vidare men det är nog lättare sagt än gjort. Man skall vara tacksam för varje dag man får i livet o det vet jag att du är, men att cancern satt spår i din själ det förstår jag mycket väl.
  Kramar från sjuksköterskan som hoppas o tror att du kommer att få vara frisk.

 8. Rebecca 1 september, 2013 on 11:37 Svara

  Här kommer en ytlig kommentar till ditt fina inlägg… Men jag måste bara få säga att du har en jättefin topp på bilden, SÅ snygg blå färg!! Var kommer den ifrån?
  En skön söndag önskar jag dig! Kram

  • Lotta vimmelmamman 1 september, 2013 on 11:42 Svara

   Hej R
   Ingen fara. Toppen är från MQ och finns i butik nu
   Kram

 9. Rebecca 1 september, 2013 on 11:37 Svara

  Här kommer en ytlig kommentar till ditt fina inlägg… Men jag måste bara få säga att du har en jättefin topp på bilden, SÅ snygg blå färg!! Var kommer den ifrån?
  En skön söndag önskar jag dig! Kram

  • Lotta vimmelmamman 1 september, 2013 on 11:42 Svara

   Hej R
   Ingen fara. Toppen är från MQ och finns i butik nu
   Kram

   • Rebecca 2 september, 2013 on 19:54 Svara

    Tusen tack:)

 10. Susanne 1 september, 2013 on 15:57 Svara

  Å andra sidan borde verkligen sjukhuset ringt (om det skulle vara något)! Vare sig det är bra eller mindre bra så får de i alla fall inte låta sånt här falla mellan stolarna, hoppas du vågar/orkar/kan ringa dem och sedan utgå därifrån!
  Kram o lycka till

 11. Susanne 1 september, 2013 on 15:57 Svara

  Å andra sidan borde verkligen sjukhuset ringt (om det skulle vara något)! Vare sig det är bra eller mindre bra så får de i alla fall inte låta sånt här falla mellan stolarna, hoppas du vågar/orkar/kan ringa dem och sedan utgå därifrån!
  Kram o lycka till

 12. Mia 2 september, 2013 on 11:20 Svara

  Varför var inte du på Hannah Grafs fest??

 13. Mia 2 september, 2013 on 11:20 Svara

  Varför var inte du på Hannah Grafs fest??

 14. Rebecca 2 september, 2013 on 19:54 Svara

  Tusen tack:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *