VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FULL FART FRAMÅT

 

 

 

 

Det kan mycket väl vara så att sommaren tog slut lördagen den 17 augusti. Det var vad jag trodde i allafall då vi tillbringade eftermiddagen med att klippa gräs och ansa allehanda saker. Sedan bara fortsatte den. en riktig brittsommar med underbara kvällar och soliga mornar. Skolstarten har gått bra. Jag väntar på backlashen bara. På att smekmånaden ska vara över. När poletten trillar ner att man faktiskt ska vara i skolan varje dag och inte bara ha kul på rasterna.

 

 

 

Jag reser till London i oktober och till Tanzania i februari. Vi försöker se om familjen kan följa med till Tanzania men eftersom jag  kommer att jobba åtta dagar så är det ju inte så kul att knappt se röken av mig. Är det någon av er som har erfarenhet av Tanzania som resmål med barn?  London blir fint. Där ska jag tävla i Specsavers finalen mot de övriga tre som gått vidare i sina respektive länder. Jag stannar två nätter och tänkte vara kulturell och försöka hinna besöka lite sevärdheter. Problemet med mig är att jag är alldeles för mån om att njuta av mig själv. Med det menar jag att jag kan stanna på hotellrummet och bara mysa, sova , läsa och njuta av egentid. Men det känns lite korkat att inte njuta av en stad som London.

 

 

Det är underbart att komma hem till ett nystädat hem. Rosanna är så duktig. Hon hade städat i besticklådan och vikt all min tvätt trots att det inte alls stod på önskelistan. Det är en ynnest och jag måste köpa henne något fint snart som en gest att jag uppskattar det hon gör. Jag är dessutom helt slut. Camilla fyller 39 år idag och i onsdags var vi 35 tjejer på restaurang Pontonen. Klockan 2 kom jag hem och gick upp 6. Mat, dryck och uppträdanden.  Otroligt roligt med så mycket tjejer samt några fjollor med snoppdispens. Samt igår bjöd Hannah in till mingel med Netflix. Det är extremt mycket vimmel nu och Threst jobbar kvällar så tack gode gud för nya barnvakten Matilda och farmor som hämtar ibland.

 

 

 

Tele 2 Arenan, Polarpriset, Rockbjörnen, Kristallen, Smurfarna, Biopremiär Monica Zetterlund, möte med Pr-byrå för ett ännu hemligt projekt, tjejmiddag på Italiano,. middag med klassmammorna och så hockey och fotbollsmatcher/träningar. Jag klagar inte. Jag är frisk, vad jag vet. Jag har ett friskt barn och ett fantastisk liv. Jag gillar ju när det ser ut såhär även om tempot just nu är insane.

 

 

Garaget ska bli klart innan vinter kommer. Det kommer att bli samma gula puts som huset.

 

 

Jag läste  även ett sunt resonemang inne hos Lady Dahmer. Det handlade om vår besatthet av skönhet och vad som egentligen är socialt accepterat och inte.

 

 

 

Hannah Graaf på tal om skönhet

 

 

Camilla öppnar presenter

 

Jag ska bara hålla ihop den här dagen, göra Kristallenvimlet ikväll och sedan pallar mig hem för att fredagsmysa med den här lika trötta mannen. I morgon Smurfvimmel samt kvarterets kräftskiva.

 

 

 

Threst på Gotland


Kommentarer


 1. Therése 30 augusti, 2013 on 13:27 Svara

  Hej!
  Vi var i Tanzania i juni med våra barn (10 och 12 år). Vi var på safari och sen på Zanzibar. Det var jättehärligt! Väldigt trevliga människor – väldigt förtjusta i svenskar och turister över lag, god mat och inte alls ”läskigt”. Vi var inte i nån storstad visserligen (Arusha är den närmaste stad vi var i).
  Funkade mycket bra!
  /Therése

 2. Therése 30 augusti, 2013 on 13:27 Svara

  Hej!
  Vi var i Tanzania i juni med våra barn (10 och 12 år). Vi var på safari och sen på Zanzibar. Det var jättehärligt! Väldigt trevliga människor – väldigt förtjusta i svenskar och turister över lag, god mat och inte alls ”läskigt”. Vi var inte i nån storstad visserligen (Arusha är den närmaste stad vi var i).
  Funkade mycket bra!
  /Therése

 3. Maria 30 augusti, 2013 on 13:33 Svara

  Hej, du tvivlar ju ibland på dig själv som förälder – hittade en blogg av en mycket klok förskollärare. Skriver insiktsfullt om anknytning, Juul, med mera. http://varavexaleva.wordpress.com/
  googla gärna runt och se om du hittar något du gillar att läsa. Tror att det passar dig.

 4. Maria 30 augusti, 2013 on 13:33 Svara

  Hej, du tvivlar ju ibland på dig själv som förälder – hittade en blogg av en mycket klok förskollärare. Skriver insiktsfullt om anknytning, Juul, med mera. http://varavexaleva.wordpress.com/
  googla gärna runt och se om du hittar något du gillar att läsa. Tror att det passar dig.

 5. Pilla 30 augusti, 2013 on 14:53 Svara

  Herregud, jag blir slut bara av att läsa dina inlägg. Tar du det aldrig lugnt människa! Tänk om man hade lite av ditt ” Go”

  Lennox och Threst är ju kopior.

  Ha en härlig helg Lotta.

 6. Pilla 30 augusti, 2013 on 14:53 Svara

  Herregud, jag blir slut bara av att läsa dina inlägg. Tar du det aldrig lugnt människa! Tänk om man hade lite av ditt ” Go”

  Lennox och Threst är ju kopior.

  Ha en härlig helg Lotta.

 7. cinam 30 augusti, 2013 on 15:04 Svara

  När jag hör att du ska åka till Tanzania i höst,
  tänker jag på att du, med ditt stora hjärta, kommer att bli illa berörd många gånger och vill ha alla de små barnen du ser, som fadderbarn.
  Hoppas resan blir bra och tyvärr kan man inte hjälpa alla de man vill.

 8. cinam 30 augusti, 2013 on 15:04 Svara

  När jag hör att du ska åka till Tanzania i höst,
  tänker jag på att du, med ditt stora hjärta, kommer att bli illa berörd många gånger och vill ha alla de små barnen du ser, som fadderbarn.
  Hoppas resan blir bra och tyvärr kan man inte hjälpa alla de man vill.

 9. Eva Eriksson 30 augusti, 2013 on 18:26 Svara

  Far och son så lika!!!

 10. Eva Eriksson 30 augusti, 2013 on 18:26 Svara

  Far och son så lika!!!

 11. Lina 30 augusti, 2013 on 18:39 Svara

  Förstår inte hur du orkar vara så fullbokad! Jag kan säga att jag hade mått riktigt dåligt av bara tanken på att ha så mycket inbokat. Måste få varva ner mellan varven för att må bra och fungera. Mindfullness!
  Men men, vi är alla olika.

 12. Lina 30 augusti, 2013 on 18:39 Svara

  Förstår inte hur du orkar vara så fullbokad! Jag kan säga att jag hade mått riktigt dåligt av bara tanken på att ha så mycket inbokat. Måste få varva ner mellan varven för att må bra och fungera. Mindfullness!
  Men men, vi är alla olika.

 13. tiptip 30 augusti, 2013 on 18:55 Svara

  jag skulle blivit galen att vara så inbokad men herregud om du gillar det så är det väl fine.
  jag hatar att ha med mig familjen på jobb. kan inte koncentrera mig och allt blir hafsigt och man ska vara allt och alla till lags. bäst isf om man verkligen säger att det blir några dagar sem efter att du jobbat men de dagar du jobbar så jobbar du. har aldrig funkat för oss men som en ren teori bara.
  och fattar precis vad du menar med att gosa på hotellrummet. hur mysigt som helst. man kan göra vad man vill men man är på rummet. nice.

 14. tiptip 30 augusti, 2013 on 18:55 Svara

  jag skulle blivit galen att vara så inbokad men herregud om du gillar det så är det väl fine.
  jag hatar att ha med mig familjen på jobb. kan inte koncentrera mig och allt blir hafsigt och man ska vara allt och alla till lags. bäst isf om man verkligen säger att det blir några dagar sem efter att du jobbat men de dagar du jobbar så jobbar du. har aldrig funkat för oss men som en ren teori bara.
  och fattar precis vad du menar med att gosa på hotellrummet. hur mysigt som helst. man kan göra vad man vill men man är på rummet. nice.

 15. Marlene 1 september, 2013 on 11:20 Svara

  Tanzania är fantastiskt för alla åldrar och även om du ska jobba så kan killarna hitta på annat under tiden. De kan ta dagsutflykter och se en massa häftiga djur eller korta safaris på ett par dagar. Afrika är fantastiskt, människorna vänliga, nyfikna och öppna och maten god. En helt annan kultur än den ni är vana vid i Asien. Så ta med familjen om du kan och dela upp er så det passar med dina arbetspass. Jag är grymt avundsjuk :-)

 16. Marlene 1 september, 2013 on 11:20 Svara

  Tanzania är fantastiskt för alla åldrar och även om du ska jobba så kan killarna hitta på annat under tiden. De kan ta dagsutflykter och se en massa häftiga djur eller korta safaris på ett par dagar. Afrika är fantastiskt, människorna vänliga, nyfikna och öppna och maten god. En helt annan kultur än den ni är vana vid i Asien. Så ta med familjen om du kan och dela upp er så det passar med dina arbetspass. Jag är grymt avundsjuk :-)

 17. Carola 2 september, 2013 on 13:52 Svara

  Va duktig han är, Lennox som övar och övar :-)
  Så söt.
  Kram på dig Lotta!

  Carola

 18. Carola 2 september, 2013 on 13:52 Svara

  Va duktig han är, Lennox som övar och övar :-)
  Så söt.
  Kram på dig Lotta!

  Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *