VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SNORPANS MAMMA

 

Snorpans mamma är sjuk. Nu tänker hon greppa det sista halmsstrået  för att söka hjälp utomlands. För att en gång för alla kartlägga den där cancern och se om man kan köpa sig lite extra tid. Men det kostar pengar. Där för undrar jag om vi inte kan skjuta till de där extra slantarna till den lilla familjen. Om du har en möjlighet kan du göra det här.

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Julia 7 mars, 2013 on 11:38 Svara

  Men jag förstår inte, resan är väl en present till hennes dotter? Inte för att det ALLS spelar någon roll, pengarna skänks mer än gärna ändå! Men undrar om det finns två inlägg kanske? :)

  • Anna 7 mars, 2013 on 14:37 Svara

   Snorpan har som sagt ett resekonto.Sedan så ska hennes mamma ska gripa ett halmstrå om en cancerbehandling utomlands. Hon hoppas att FK återbetalar, men läsare har bett att få bidra så länge. Man kan sätta in på samma konto(men man mejlar först för att få konto nr) men då anger man ”cancer /behandling” eller nåt sånt. Så se de till att det förs över på cancer kontot sep. från snorpans resekonto- de var de tydliga med, snorpans mamma. Det står att läsa på deras blogg.

 2. Julia 7 mars, 2013 on 11:38 Svara

  Men jag förstår inte, resan är väl en present till hennes dotter? Inte för att det ALLS spelar någon roll, pengarna skänks mer än gärna ändå! Men undrar om det finns två inlägg kanske? :)

  • Anna 7 mars, 2013 on 14:37 Svara

   Snorpan har som sagt ett resekonto.Sedan så ska hennes mamma ska gripa ett halmstrå om en cancerbehandling utomlands. Hon hoppas att FK återbetalar, men läsare har bett att få bidra så länge. Man kan sätta in på samma konto(men man mejlar först för att få konto nr) men då anger man ”cancer /behandling” eller nåt sånt. Så se de till att det förs över på cancer kontot sep. från snorpans resekonto- de var de tydliga med, snorpans mamma. Det står att läsa på deras blogg.

 3. Anna 7 mars, 2013 on 14:33 Svara

  http://taxilandet.com/?p=881
  Ja det finns två inlägg.

 4. Anna 7 mars, 2013 on 14:33 Svara

  http://taxilandet.com/?p=881
  Ja det finns två inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *