VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET DÄR KRÅNGLIGA ORDET

 

 

Cancerrehabilitering. Det där krångliga ordet.Vi har pratat om det förr här. Cancerrehabiliteringsprojektet i Halland har nu skapat det första utkastet till den viktiga boken ”Den ofriville resenären”. Ni har redan varit till stor hjälp eftersom många av era åsikter legat till grund för utkastet. Tänk dig att ha en resehandbok för den tuffaste resan av alla – cancerresan. Det är just vad psykologen Patrik Göransson, Hanna Wekell och Åsa Jonsson arbetar med att ta fram. Boken är tänkt att kunna delas ut till patienter och närstående i cancervården.

 

Det vi strävar efter är att ta fram ett verktyg som kan stötta dig som cancerberörd under din cancerresa. När vi säger stötta så menar vi att hjälpa dig och vården att uppmärksamma de frågor och behov som är viktiga för dig som individ. Inte det som vi inom vården tror oss veta är viktigast för dig, säger Patrik Göransson.

 

Nu vill Patrik att ni klickar in er på den här enkätet för att kunna göra boken ännu bättre. Vill ni det? Det skulle vara en stor hjälp för det fortsatta och slutgiltiga resultatet. Här kan ni läsa ett utkast för att kunna göra enkäten.

 

Själv befinner jag mig just nu på ett lekland


Annons

Kommentarer


  1. M:s m M 9 januari, 2013 on 14:16 Svara

    Det låter som väldigt bra, och tyvärr nödvändig, läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *