VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

48 TIMMAR SENARE

 

Jag blir bönhörd. På trappen står denna fina frukostkorg från Nutella. Lördagen startar med en film i soffan och tjocka lager hasselnötscreme på mackan för åtminstone en i familjen. Vi har varit på middag hos Axelssons. Vi åkte tydligen därifrån vid 03:30 och hamnade i heta diskussioner om allt mellan himmel och jord.

 

 

Malin Bondeson. Vi har jobbat ihop i 11 år och gjort ca 2 300 vimmel tillsammans

 

Det har även varit invigning på Friends Arena. Kallt som satan. Stod utomhus i några timmar men fick den här bilden på Kronprinsessan och hennes Daniel och det var värt all kyla. Jag tycker hon verkar vara en härlig tjej med glimten i ögat och alltid nära till skratt.

 

 

 

Och så har vi fixat vinter i vår trädgård. Plockat ner studsmattan, krattat alla löv, tagit undan utemöblerna. Det har varit hockeyträning och storhandling på schemat och söndagen avslutades med filmen ”Promenthus” som fick fyra gäspningar från mig.

 

 

 

Det är höstlov denna vecka och Lennox går på fritids. De har en massa kul på schemat, hamburgegrillning, åka till Liljeholmshallen för att testa  en massa olika sporter samt få vara utklädda på onsdag. Vi har eldat mycket i den öppna spisen och när jag stelfrusen kom hem från vimlet i lördags så parkerade vi oss i sackosäcken med smågodis och tittade på invigningen från tv:n istället. Vi är nog överhuvudtaget bra på att lyxa till det i vardagen. Något jag främst lärt mig från Threst som är en sann livsnjutare.

 

 

Och eftersom det fortfarande är bröstcancermånad så vill jag slå ett slag för den här nyckelringen. De olika storlekarna visar på genomsnittlig storlek  på tumörerna/förändringar när man

 

1. Själv undersöker brösten

2. När läkare undersöker brösten

3. Första gången man går på mammografi

4. När man går på regelbunden mammografi. Du kan beställa den här.

 

Nu ska jag ringa och gratulera min lillasyster Louise (Lisa) Hon och mormor fyller på samma dag och på lördag ska vi ha släktträff hemma på landet i Fjugesta

 


Kommentarer


  1. Carina 29 oktober, 2012 on 11:54 Svara

    Så himla viktigt, tycker jag, att kunna lyxa till vardagen. Att njuta av det lilla. Av samvaron med familj och vänner. Av naturen. Det är ju framför allt det som är livet. Det där lilla, vardagliga.
    Kram Carina

  2. Mio 29 oktober, 2012 on 13:29 Svara

    Ja,”Nutella” är smaskens,men absolut inte för ofta.
    Vilken härlig frukostkorg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *