VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Dä ä bara åk”

Jag är uppriktigt och innerligt glad åt att Lennox och hans kusiner (egentligen sysslingar) har hittat varandra. De är tio respektive åtta år gamla och visst kivas de om hans gunst men de har roligt när de ses och det är ännu en anledning att åka hem till Örebro oftare så det inte blir för långa uppehåll emellan. Jag vet inte om ni minns när jag var i Eskilstuna Zoo senast. Hur vi fullständigt höll på att regna bort och var nästan själva här. Det vräkte ner nonstop i två dagar och Micaela och jag var som dränkta katter. Jag tror att det var två år sedan.

Idag är det bra väder. Ett sådant där ”gå på zoo eller var på nöjespark väder”. Uppehåll, lite molnigt men runt 20 grader. Och jag blir lika imponerad varje gång över vilka djur vi delar vår planet med.

Naturligtvis är det nöjesparken som lockar mest. Och eftersom Lennox klarat gränsen 130 i längd precis så är han helt överlycklig. Det var oerhört stort att åka radiobilarna själv utan en vuxen och dessutom åka det stora uppskjutet var ”ascoolt” för att citera honom korrekt.

Min mamma var med och hade fixat picnic. Det blev en mysig dag. Betydligt mysigare än sist. Sedan fick vi bråttom tillbaka till Örebro för att hämta Threst vid tåget och lämna barn innan det blev för sent. Dagens tips är Juliaresan. Det är ett gäng unga tjejer som bestämt sig för att samla in pengar till sin vän Julia som inte längre finns genom att cykla genom Sverige den här sommaren. Här kan du läsa mer


Kommentarer


  1. Marlene 10 juli, 2012 on 12:42 Svara

    Vi ska ta emot Julia-tjejerna när de kommer till Öland. De är verkligen hjältar!

  2. Maria 11 juli, 2012 on 15:55 Svara

    Du är ju för härlig!!
    Super coolt att visa magen på detta vis, tycker du har en
    Fin mage:)
    Kramis

  3. Moa 11 juli, 2012 on 18:15 Svara

    Vilken otroligt sot son du har! Kommer bli en riktig liten tjej (eller kill)tjusare om nagra ar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *