VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN PRINSESSA ÄR FÖDD

 

 

Det råder rojalistisk yra i vårt avlånga land, Jädrans vad rapp hon var vår Kronprinsessa. In och ut bara. Jag ser på Facebook att Hovet lagt upp en bild med paret på väg hem. Redan. Jag ser på min mobil, på mitt twitterflöde, i morse att Prins Daniel ska hålla en presskonferens 07:00. Jag har nästan4 minuter på mig så jag väcker Lennox och vi går ner till TV:n. Trots att jag jobbar med kändisjournalistik så är mitt bord inte kungligheterna men jag tycker ändå att detta är lite roligt. Och jag tycker att Kronprinsessan verkar vara en genuint varm och ganska rolig tjej av det man hört från intervjuer. Och så står han där. Prins Daniel, i ett sammanhang som kommer att vara historisk och sönderrefererat de kommande månaderna. Lite skäggig (som noteras) småleende, och måttar med händerna sin Prinsessas ankomst.

 

”Ska vi ha två Prinsessor? Prinsessan Madeleine då” frågar min trötte sexåring som blinkar sömning

 

Tja Lennox. Hela världen vimlar av alla föräldrars egna små Prinsar och Prinsessor. Unika i sitt alldeles egna slag.

 

 

 

Och naturligtvis äter vi prinsesstårta på redaktionen idag

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Vickan 23 februari, 2012 on 14:09 Svara

  stackars barn… nästan alla andra barn har ett val och kan påverka sin framtid men inte det här barnet. och då gillar jag ändå traditioner, men det här känns så himla fel på något vis och faktiskt lite löjligt, kan inte riktigt sätta ord pa det (tycker också Victoria verkar vara en bra och fin tjej, så visst, för Sverige kunde det ha varit ”värre”).

  mina åsiker kring monarkin har blivit starkare efter att jag fick barn, kanske just pga det du skriver i dom sista raderna, alla barn är unika på sitt sätt, inger mer eller mindre viktig eller ska ha mindre rättigheter och friheter än andra…

  //Vickan

 2. cia 23 februari, 2012 on 16:32 Svara

  Du är så jäkla rolig när du sätter den sidan till, samtidigt skulle jag vilja tala om för dig vilken otrolig hjälp du har varit till mig fast du inte vet om det :)

  Lotta :DU är så BRA!!

  Tack!

 3. tiptip 23 februari, 2012 on 17:50 Svara

  Om inte princesstårta var så sjukt äckligt skulle jag självklart fira den nya prinsessan med en princesstårta. jag puffade också upp barnen så de fick se en kul presskonferens. tystnaden var så rar när han bad om lugn och ro från pressens sida.

  Det är säkert inte kul att vara prins och prinsessa jämt men det är väl inte kul att vara barn till en alkis heller. De flesta väljer ju inte sina liv även om det skenbart ser så ut.

 4. Filippa 23 februari, 2012 on 21:38 Svara

  Hej!
  Som sagt det föds prinsar och prinsessor varje dag.
  Det är ju rätt vanligt att åka hem rätt kvickt från sjukhuset om allt är bra.
  Misstänker att dom inte behöver googla på vart man ringer och frågar om dom blir oroliga. Det lär stå en kunnig stab utanför dörren. Inte så märkvärdigt att åka hem då tycker jag. Trevligt iallafall för dom att det verkar ha gått bra.

 5. Petra 23 februari, 2012 on 23:14 Svara

  ÄNTLIGEN! Ja äntligen har jag hittat din blogg igen. Jag har haft blogguppehåll ett tag o därför tappat bort mig i bloggvärlden. Nu har jag funnit dig igen!
  GLAD!
  Vilken fin mage!!
  Ja visst är de härligt med sesse bebben. Ha ha härliga barn, ja bra fråga, nu har vi ju två prinsessor. ha ha

 6. Liisa 25 februari, 2012 on 20:42 Svara

  Tragiskt! Att seriösa tidningar inte har annat att skriva om. Och den lilla flickan är det bara synd om. Hon är inte mycket friare än en flicka i Afganistan. Skulle aldrig vilja föda ett barn till det liv hon får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *