VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Latmasken i mig….

Helgen har varit minst sagt tom. Vi har har faktiskt bara varit hemma förutom en snabbis till IKEA. På fredagen kom det mat från företaget Mataffären. Det är någon vi faktiskt har börjar göra. Beställa mat därifrån i lugn och ro och inte vara alltför hungrig när man gör det så det slinker med en massa godis och annat. Sedan bokar man bara in en tid som passar för leverans och slipper åka till affären, packa och bära tungt och lägga den tiden på annat. Allt som kan underlätta vardagen gillas.

Det är alltid skönt när kylskåpet är fyllt men till mitt förtret har jag glömt beställa både  bananer men istället en massa korvbröd. Vi äter tacos till middag. Enkelt och gott och jag är faktiskt grym på att krydda köttfärsen lite extra.

Annars har det varit byggbrallorna på. I lördags åkte jag och hyrde en zombie-film (jag har en sjuk kärlek till de). Lennox var med i videobutiken och de var flera som skrattade när vi förde en rätt rolig dialog:

”Mamma, vad är det på den här bilden?, Den här pojken har inget huvud”.
”Det är bara en låtsatsbild, en film som handlar om om att tänka för mycket, den ska mamma titta på när du somnat”
”Jag ska inte somna, jag ska också titta på den”
”Men Lennox, den är en vuxenfilm för stora bara, en zombie-film!
”Då tittar jag så kan du sova mamma”Eftersom jag inte hittade den filmen jag sökte fick jag fråga. Jag hade en lång lö bakom mig och eftersom det känns lite pinsamt att fråga efter deras bästa Zombie-film när  ska fylla 44 år så märkte jag hur jag liksom viskade lite lågt. Att man aldrig blir vuxen.

När jag var i Thailand träffade jag en tjej vid namn Marlene. Hon läste min blogg och skickade mig i dagarna en fin skjorta till Lennox från sida barnkädessajt twajs. Tack snälla du!

Annars blir det Beck-premiär ikväll och eftersom jag inte är något större fan av svenk film så struntar jag i att se den. Kanske stannar jag till på vägen hem och hyr en ny Zombie-film istället. Denna gång utan Lennox.


Annons

Kommentarer


 1. lillemorsan 14 juni, 2010 on 12:43 Svara

  Jag beställer också varor från mataffären, mest pga att jag inte längre har tillgång till bil. Killarna och tjejerna som kommer hem med maten är jättetrevliga och de har färska, fina varor med sig MEN de är ju så hutlöst dyra. Det tycker jag är synd, annars är det där ett bra sätt att handla på.

 2. lillemorsan 14 juni, 2010 on 12:43 Svara

  Jag beställer också varor från mataffären, mest pga att jag inte längre har tillgång till bil. Killarna och tjejerna som kommer hem med maten är jättetrevliga och de har färska, fina varor med sig MEN de är ju så hutlöst dyra. Det tycker jag är synd, annars är det där ett bra sätt att handla på.

 3. sofie 14 juni, 2010 on 14:44 Svara

  Hej Lotta, Sofie här.

  Eftersom att jag själv ÄLSKAR zombie filmer så har jag ett litet tips.
  Eftersom att det var ett tag sedan det kom några nya så är igentligen den jag kan rekomendera nu – om du inte redan sätt den, Zombieland från 2009!
  Den är egentligen en skräckkomedi, men en mycket bra sådan, och samtidigt som den svarta humorn gör filmen sevärd så är den även otroligt spännande och läskig.

  Ett bra filmtips om du vill bli både road och skrämd.
  Sen kommer ju nya Resident Evil ut snart, så man får väl vänta på det =)

  Ha det gött !

  Kram Sofie

 4. sofie 14 juni, 2010 on 14:44 Svara

  Hej Lotta, Sofie här.

  Eftersom att jag själv ÄLSKAR zombie filmer så har jag ett litet tips.
  Eftersom att det var ett tag sedan det kom några nya så är igentligen den jag kan rekomendera nu – om du inte redan sätt den, Zombieland från 2009!
  Den är egentligen en skräckkomedi, men en mycket bra sådan, och samtidigt som den svarta humorn gör filmen sevärd så är den även otroligt spännande och läskig.

  Ett bra filmtips om du vill bli både road och skrämd.
  Sen kommer ju nya Resident Evil ut snart, så man får väl vänta på det =)

  Ha det gött !

  Kram Sofie

 5. tiptip 14 juni, 2010 on 15:12 Svara

  Humor jag tror att om man visar i videoaffären finns det en risk att kön tror att man ute efter något riktigt darky. Och hur kan man älska zombiefilmer….men kul att du gör det i alla fall.

 6. tiptip 14 juni, 2010 on 15:12 Svara

  Humor jag tror att om man visar i videoaffären finns det en risk att kön tror att man ute efter något riktigt darky. Och hur kan man älska zombiefilmer….men kul att du gör det i alla fall.

 7. Anonym 14 juni, 2010 on 15:45 Svara

  Hej!

  Vad kostar det att beställa hem varor så där???

 8. Anonym 14 juni, 2010 on 15:45 Svara

  Hej!

  Vad kostar det att beställa hem varor så där???

 9. Cinn 14 juni, 2010 on 15:58 Svara

  1. Gud vad bra med hemkört! Det har jag funderat länge på. Jag är också lat, så det borde passa mig ypperligt…

  2. Vad snyggt det är med liggande träpanel i köket!

 10. Cinn 14 juni, 2010 on 15:58 Svara

  1. Gud vad bra med hemkört! Det har jag funderat länge på. Jag är också lat, så det borde passa mig ypperligt…

  2. Vad snyggt det är med liggande träpanel i köket!

 11. Monika 14 juni, 2010 on 16:55 Svara

  Jag undrar också hur mkt det kostar?
  Mvh Monika

 12. Monika 14 juni, 2010 on 16:55 Svara

  Jag undrar också hur mkt det kostar?
  Mvh Monika

 13. Camilla 14 juni, 2010 on 18:34 Svara

  Jag undrar om man ger don dricks.
  Jag tycker att man borde göra de.
  Camilla

 14. Camilla 14 juni, 2010 on 18:34 Svara

  Jag undrar om man ger don dricks.
  Jag tycker att man borde göra de.
  Camilla

 15. marianne ( Visby) 14 juni, 2010 on 19:30 Svara

  skönt att slippa slääääääääpa hem mat!
  Min favvofilm är 'bitter moon' en gammal film men med en skön spänning. Jag gillar psykologiska thriller mest.

 16. marianne ( Visby) 14 juni, 2010 on 19:30 Svara

  skönt att slippa slääääääääpa hem mat!
  Min favvofilm är 'bitter moon' en gammal film men med en skön spänning. Jag gillar psykologiska thriller mest.

 17. marianne ( Visby) 14 juni, 2010 on 19:31 Svara

  Min lyx är städhjälp varannan vecka, nackdelen är att man blir så lat av det.

 18. marianne ( Visby) 14 juni, 2010 on 19:31 Svara

  Min lyx är städhjälp varannan vecka, nackdelen är att man blir så lat av det.

 19. J-fer 14 juni, 2010 on 19:55 Svara

  Zombiefilmer? Muahahah! Larveri. Tacka vet jag FANTOMEN! =) (Och jag är 36, host)

 20. J-fer 14 juni, 2010 on 19:55 Svara

  Zombiefilmer? Muahahah! Larveri. Tacka vet jag FANTOMEN! =) (Och jag är 36, host)

 21. anne 14 juni, 2010 on 20:52 Svara

  Ni beställer precis det ni vill ha? Inte en färdigplanerad-fem-middagar-leverans?

 22. anne 14 juni, 2010 on 20:52 Svara

  Ni beställer precis det ni vill ha? Inte en färdigplanerad-fem-middagar-leverans?

 23. lillemorsan 14 juni, 2010 on 20:55 Svara

  Till er som undrar om mataffären så kan jag berätta att leveransen hem kostar 85 kr och det kan det vara värt. Men priset på varje vara tycker jag är dyrare än på de flesta andra ställen,ibland studsar jag till.
  Ni kan gå in och titta på mataffären.se.
  Det är Coop som står bakom det, så det går bra att betala med ett sådant kort.

 24. lillemorsan 14 juni, 2010 on 20:55 Svara

  Till er som undrar om mataffären så kan jag berätta att leveransen hem kostar 85 kr och det kan det vara värt. Men priset på varje vara tycker jag är dyrare än på de flesta andra ställen,ibland studsar jag till.
  Ni kan gå in och titta på mataffären.se.
  Det är Coop som står bakom det, så det går bra att betala med ett sådant kort.

 25. Linda 14 juni, 2010 on 22:14 Svara

  Vi har också beställt mat på nätet några gånger (det är en Ica-butik här i närheten som man beställer från). Himla smidigt! :-) Men just nu har vi något som heter Familyfood. Man får då hem ett par kassar med mat + recept för fem middagar. Vi är jättenöjda!

 26. Linda 14 juni, 2010 on 22:14 Svara

  Vi har också beställt mat på nätet några gånger (det är en Ica-butik här i närheten som man beställer från). Himla smidigt! :-) Men just nu har vi något som heter Familyfood. Man får då hem ett par kassar med mat + recept för fem middagar. Vi är jättenöjda!

 27. Sara 15 juni, 2010 on 16:36 Svara

  Hej Lotta,
  Vad fint köket blev.
  Njut av sommaren och lata er så mycket ni bara kan…
  Kram Sara (Glesbygdsfrun)

 28. Sara 15 juni, 2010 on 16:36 Svara

  Hej Lotta,
  Vad fint köket blev.
  Njut av sommaren och lata er så mycket ni bara kan…
  Kram Sara (Glesbygdsfrun)

 29. Lojsan 15 juni, 2010 on 21:38 Svara

  Har själv handlat från mataffären flera gånger… men kommer fortsättningsvis handla från mathem.se Samma lev.avgift, något lägre priser och en tusen ggr bättre hemsida! :) Och bättre/längre hållbarhet på färskvarorna vilket för mig känns viktigt iaf.
  Tror dock bara de finns i Stockholm…

 30. Lojsan 15 juni, 2010 on 21:38 Svara

  Har själv handlat från mataffären flera gånger… men kommer fortsättningsvis handla från mathem.se Samma lev.avgift, något lägre priser och en tusen ggr bättre hemsida! :) Och bättre/längre hållbarhet på färskvarorna vilket för mig känns viktigt iaf.
  Tror dock bara de finns i Stockholm…

 31. Viola Vamp 16 juni, 2010 on 19:46 Svara

  Jag har provat Mataffären, Net-Xtra och Mathem och måste bara säga att den sistnämnda är den absolut bästa nät-matvarubutiken! Väntar faktiskt på en månadsleverans från Mathem.se i skrivande stund! :)
  Läs mer om min utvärdering av de tre ovannämnda matbutikerna här: http://violavamp.webblogg.se/2010/march/mathemse.html

 32. Viola Vamp 16 juni, 2010 on 19:46 Svara

  Jag har provat Mataffären, Net-Xtra och Mathem och måste bara säga att den sistnämnda är den absolut bästa nät-matvarubutiken! Väntar faktiskt på en månadsleverans från Mathem.se i skrivande stund! :)
  Läs mer om min utvärdering av de tre ovannämnda matbutikerna här: http://violavamp.webblogg.se/2010/march/mathemse.html

 33. Johan Ratty 18 juni, 2010 on 07:28 Svara

  Tjena Lotta
  kul att det går så bra för dig!
  Julfest i Juni låter helt perfekt men blir man inte mätt på sillen till midsommar….nääh det blir man nog inte :-)

  Skrev en lång kommentar om Matkassen du nämnde ovan men den blev som sagt så lång att jag valde att lägga den på min blogg istället.

  Ha en fortsatt bra sommar! Det ska vi ha

 34. Johan Ratty 18 juni, 2010 on 07:28 Svara

  Tjena Lotta
  kul att det går så bra för dig!
  Julfest i Juni låter helt perfekt men blir man inte mätt på sillen till midsommar….nääh det blir man nog inte :-)

  Skrev en lång kommentar om Matkassen du nämnde ovan men den blev som sagt så lång att jag valde att lägga den på min blogg istället.

  Ha en fortsatt bra sommar! Det ska vi ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *