VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skrockfull någon?

På fredag är det dags att kolla Organet. Organet som läkaren glömde att röntga. Fredagen den 13 och är det inte ett dåligt omen så säg eller bara jag som funderar på att skjuta tiden till en annan dag.? En dag fri från förbannelser.
Äh. Lika bra att se döden i vitögat.

Det har varit hemska dagar sedan Brevet kom. Kvällar när jag ibland får svårt att andas av ångest  över vad de ska hitta i levern på fredag. Är inställd på katastrof och tror Organet är fullt av metastaser (dottertumörer) T kanske har rätt i att jag är dramatisk ibland men det är ju liksom ingen liten förkylning jag dragit på mig…


Kommentarer


 1. Isa 10 juni, 2008 on 12:25 Svara

  Jag förstår dig fullkomligt. Eller det gör jag förstås inte eftersom jag inte sitter i samma situation som du just nu. Det är oförlåtligt att glömma (hur f*n kan man glömma en så viktig sak???!!)när man är läkare. Ännu värre när det levereras som ett brev och med en väntetid på många dagar. Du skulle ha fått komma dit direkt, utan en enda dags väntetid.

  Håller tummarna för dig och tror inte att datumet spelar någon roll. Men jag är inte skrockfull heller.

  Stor kram!

 2. Kia 10 juni, 2008 on 12:27 Svara

  Fredag den trettonde….Hmmm, enligt mig en lyckodag ! !

 3. Vickan 10 juni, 2008 on 18:39 Svara

  Så vitt jag vet var fredagen den trettonde kvinnornas lyckodag tills männen ansåg att det var en olycksdag, så jag säger bara lycka till..! :-)

 4. malin 10 juni, 2008 on 19:48 Svara

  fredag den 13 är en lyckodag för mig oxå, kanske även för dig snart.. håller tummarna att de går bra för dig och att du tillfrisknar snart. varma kramar.

 5. Patricia 10 juni, 2008 on 23:38 Svara

  Lotta,

  Det är Patricia, Cristinas Q vännina.

  Gud, vad jag har tänkt på dig sen Cristina berättade för, ja du vet.. oss muttorna.

  Och nu "ramlade" jag över din blogg, vilket jag är jätte glad för. Vilket jä.. helvete du har hamnat i! Jag vet inget annat att säga.

  Tänker på dig som sagt ofta och vill så gärna ge dig positiv energi och styrka. Vilket jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kan göra med att skriva några rader till DIG.

  Fredag den 13 november för 27 år sen fyllde jag 13 år. Jag minns den dagen,ja det gör jag faktiskt. Jag tänkte som 12 åring detta måste vara det värsta som kan hända mig i mitt liv. Ville liksom inte fylla 13 år, fredag den 13, ja du vet. Men dagen kom och med rädsla gick jag till skolan.Det blev inte den värsta dagen i mitt liv!

  Lotta, vi ses snart så vi kan skratta tillsammans och ta ett glas. Jätte bamse kram Patricia

  p.s. Jonas hälsar 😉

 6. aggie 10 juni, 2008 on 23:40 Svara

  En lykkedag, ikke ulykkesdag. DETTE GÅR BRA!

 7. Anna 11 juni, 2008 on 07:31 Svara

  Det är såklart en lyckodag!! Känner det i hela mig. Själv går jag tillexempel och är helt övertygad om att min dunderförkylning som däckat mig i snart två veckor, bara kommer att vara alldeles bortblåst då, bara för att det är fredag den 13:e och för att jag bara inte kan ligga den dagen, då barnen slutar skolan. Själv har jag som sagt bara en förkylning, men jag hoppas och tror att fredag den 13:e är en bra dag att kolla levern. Det har alltid varit en lyckodag för mig, så jag har slutat tro på det där med olycksdag.

 8. Rox 11 juni, 2008 on 08:16 Svara

  Lotta, det är en lyckodag!

  Vi tänker på dig sååå mkt!

  Sköt om dig och försök att tänka positivt!!

  Massor med KRAMAR

  Rox & Kew

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *