VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”En annan sorts kärkek”

Är namnet på en just nu storsäljande pocketbok av Ray Kluun. Mamma lämnade den till mig med förmaningen "Läs inte den här nu för den handlar om "skitsjukdomen". Ett ungt framgångsrikt par står mitt i livet och har en underbar liten ettåring och ett fantastiskt hus i utkanten av Amsterdam. Resten kan ni gissa er till själva och naturligtvis var jag tvungen att börja läsa den ändå. Fick sluta efter bara några kapitel för den funkar inte för mig just nu.

Förutom helgens strålande sol har jag blivit av med plånboken i Sickla shoppingcenter. (Gud pissar på mig just nu) förlåt Kicki. Fick tillbaka den dagen efter men hann spärra alla kort så nu är jag kontantlös och måste till en bank. Har träffat S och M på en långfika när Skorpan var hos Farmor och lyckas numera somna på endast en halv insomnings tablett. Dessutom tror jag bestämt att jag inte går riktigt lika illa längre även om tarmarna lever rövare med jämna mellanrum och jag knaprar värktabletter som en pundare på jakt efter kokain. Det positiva är att det börjar rycka i shopping tarmen. Det är ett tydligt tecken på tillfrisknande när jag stapplar in på H&M för att nypa i en leopardfärgad bikini. Länge leve glamouren!


Kommentarer


 1. Anna 9 juni, 2008 on 08:49 Svara

  Härligt att höra att det finns go i dig! irriterande att bli avmed plånboken sådär! Roligare kan man ju ha!

 2. Åsa 9 juni, 2008 on 12:53 Svara

  Du kommer se grym ut i den leopardfärgade bikinin! Hoppas vi kan ses snart. Krama T och L!

 3. Eva-Lena Lundberg 9 juni, 2008 on 22:04 Svara

  Hej älskade vän! Tämker på dig varje dag sen jag fick ditt sms.Strongt av dig att dela med dig av både det goda och onda.Det kan vara skönt att skriva av sig skriva för att man får distans till det som händer.Böcker kan få en i ett gott tillstånd, så tipset är nu läs böcker med lyckliga slut.Jag finns här för dig när du orkar höra av dig.Var rädd om ditt vackra jag. Massor med kärleksfulla kramar din vän Eva-Lena

 4. M:s mamma M 10 juni, 2008 on 12:09 Svara

  I dag är fjärden grå, med vita gäss, inte alls som när ni var här.Ni är alltid välkomna igen!

  Jag läste i ICA_kuriren (nr 24)om en annan kvinna, som också fick tarmcancer. Hon har skrivit en bok om sina upplevelser och tankar under behandlingstiden. Det är nu ett drygt år sedan hon fick den sista cellgiftsbehandlingen, och det verkar som om allt gått bra. Boken heter"Lite cancer är väl inte så farligt" och finns att köpa på nätet: http://www.vulkan(Linda Skugges och sigge Eklunds nätförlag). Det låter som en positiv bok, och allt positivt är bra.

  Ha det gott, kram till alla tre

 5. Nikolaihege 24 oktober, 2008 on 10:06 Svara

  Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *