VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inget kärleksbrev direkt…

Idag damp det ner ett brev i vår tvestjärtsfulla brevlåda. Läkarna har "glömt" att undersöka min lever tiden jag legat inne. OCH en ordentlig undersökning av resterande tjocktarm. Bara sådär. Så nu ska jag göra två undersökningar som grädde på moset. "…Det visade sig att jag hade fel i min tro att du undersökt sin lever…." Står det i brevet från kirurgen. Jesus vilka klantskallar! Varför säga till mig att allt ser fint ut och att varken LEVER eller lungor är påverkade när de GLÖMT att göra den ordinarie kollen..

Ber nu naturligtvis till alla möjliga och omöjliga gudar att resultatet ska visa sig vara just ingenting. Och att det är rena rutinundesökningar som läkaren så fint uttryckte det när jag äntligen fick tag på henne för att fråga hur i helv…man kan skicka ut ett sådant brev till någon som tror sig vara kollad. Krångligt? Inget mot  vad jag tycker. Jävla skitsjukdom!


Kommentarer


  1. Maria 4 juni, 2008 on 21:56 Svara

    Jag hade oxå blivit helkokt!! Ibland undrar man om läkarna ens en gång tänker?… Å nån charmkurs ingick nog inte i utbildningen!
    Men nu måste det fortsätta i samma riktning som du börjat på.. nämligen o bli frisk! Håller alla tummar o tår för dig! 🙂

    Kram Maria

  2. sussi 4 juni, 2008 on 22:48 Svara

    Men va fasen!!!!
    Jag vet ju att han sa att dom verkligen hade kollat lever och lungor. Vilken chock!!! Jag ringer dig i morgon Puss.

  3. Anna B 5 juni, 2008 on 08:07 Svara

    Men vilka KLANTASCHLEN!!! Kanske finns nån terapeutisk tanke med att man ska bli asförbannad för att få gnistan tillbaka! Näe, de är bara helt enkelt urklantiga såklart. Håller mina tummar!!!!

  4. Titti @aller.se 5 juni, 2008 on 09:48 Svara

    Älskade Lotta
    Det går inte en dag utan att jag tänker på Dig. Jag beundrar Ditt mod och din förmåga att tackla Din sjukdom. Du är en sann hjältinna!!!!!
    Jag hoppas innerligt att Ni får all stöd och hjälp som Din lilla familj behöver och med den livsviljan Du har kommer Du att bli frisk.
    Stor Kram från Titti

  5. Pernilla 5 juni, 2008 on 12:47 Svara

    Ja, vad säger man?
    Håller helt m, klantarslen!!

    Sänder all styrka, kärlek & mod.. Håller alla tummar för att allt går bra!!

    Kram kram Pernilla & Lill-Åke

  6. Kajsa 5 juni, 2008 on 18:52 Svara

    Svensk sjukvård ligger inte i topp på alal områden. Empati och patientbemötande brukar funka sådär. Här hålls ett par extra tummar tills du rapporterat att allt är som det ska med levern.
    Kram från Aff-KAJO

  7. Gracelin 5 juni, 2008 on 19:43 Svara

    Hej!
    har inte skrivit förut, men har hittat hit via en annan bloggare och blev helt chockad när jag läste att DU av alla fått cancer. Det är inte rättvist! Vill skriva mycket nu, men har tyvärr två små barn som pockar på uppmärksamhet, kommer in en annan gång igen.

    Vill bara tipsa om att i senaste numret av ICA-kuriren finns en berättelse om en kvinna som fått cancer i tjocktarmen och har skrivit en bok om detta. Den boken ska jag själv köpa, har många i familjen som drabbats av denna hemska sjukdom och har utan att gå in för mycket på omständigheterna själv varit helt övertygad om att jag själv har den.

    Tänker på dig och känner starkt att det kommmer gå bra, men det kommer säkerligen ta sin lilla tid (psykiskt) och du kommer aldrig vara densamma som innnan, därmed inte sagt att det skulle bli sämre. Du kommer gå stark genom detta!
    Kram, skriver igen senare!

  8. Monica 7 juni, 2008 on 13:00 Svara

    Du är i mina tankar, fy så hemskt att få detta besked om missad undersökning.

  9. ANNE HAAVISTO 11 juni, 2008 on 12:41 Svara

    Fy fan. MEN jag är inte förvånad. Vår vård suger riktigt hårt ofta.

    Empatin lyser allt oftare med sin frånvaro.

    Helvete! Jag skulle också bli jävligt ledsen, rädd och förbannad.

    Jag tänker på dig.

    Lyckohälsningar och stora kramar!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *