VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mindre och större…

På videos. Äntligen är vårt sovrum och walk-in-closet klar

I helgen har det varit lite omstruktureringar. Yxkulls var sjuk. (Krya på dig Rickard) så Malin och Sasa kom hem till oss istället på middag. Och på söndagen kom Lotta och Peter på brunch. Sedan till Trollskogen (lekland) och Ikea.

Nu är vårt sovrum klart. I tre veckor har vi sovit i gästrummet och T har slitit med att göra en walk-in-closet av en del vårt sovrum. Det är helt underbart att ha en stor garderob även om sovrummet blev mindre. Nästa projekt är utbyggnad av köket men det blir förhoppningsvis till våren. Hoppas bara att ni bloggläsare kan se filmerna. Annars får jag väl börja lägga ut bilder istället men det är alltid roligare med rörlig dokumentation.


Kommentarer


  1. Linda m. 4 barn 11 februari, 2008 on 14:00 Svara

    hade varit kul och fått se mer av ert hus, det ser så fint ut. Speciellt Lennox rum hade varit roligt och se hur fint ni gjort där..om han har ett eget rum?

  2. FruFA 11 februari, 2008 on 14:27 Svara

    Jättefin blogg du har! Hittade hit från BT!
    Vad charmig din man är:-)!
    Jag skall oxå gifta mig med en händig man… Vi har renoverat vårat sekelskifteshus (1890) i 2 år nu. När är erat byggt? Liknar vårat i ålder med kakelugnar osv…

  3. Anna Bill 11 februari, 2008 on 19:55 Svara

    WOW! Är mållös. Du är gift med ”bygglov” 😉 Tittar runt i mitt hem och gråter en skvätt…

  4. Linda 12 februari, 2008 on 11:20 Svara

    Jag var in och kikade på er bröllopssida. Jag har sett era bilder i någon länk innan i forumet. Gillar din uppsättning. Kul när man vågar sticka ut och inte se ut som alla andra. Skitsnyggt!

  5. annelie 21 februari, 2008 on 20:34 Svara

    Hej vännen, gud vad snyggt det blev, jag vill också ha, kan ni ta en sväng förbi mitt hem?
    kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *