VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smekmånad i Thailand…

image277
På video och bilder. Paradiset i en liten ask….

Hemma från Thailand i lördags. Efter 14 timmars flygning landade vi i snökaoset på Arlanda. Det har varit fantastisk även om Phuket inte är det "riktiga" Thailand egentligen men sin kommers, dunka-dunka musik och go-go barer. Och förutom att T fick blodtryckfall på ditresan och svimmade pga av att han inte rört på sig tillräckligt mycket, så har vi haft det underbart.

Bodde två första nätterna på ett exlusivt stort hotell i Kata Noi men flyttade därefter till Kata Lucky Villa som var ett ljuvligt hotell som jag varmt kan rekommendera. http://www.kataluckyvilla.com speciellt för dig med barn. Egna bungalows, nära poolen och stora rum med bra aircondition och kök. Där har vi bara legat vid poolen, läst och sovit. I 32 gradig värme orkar maninte så mycket mer. Det största problemet har varit vad man ska äta till lunch.
Hyrde moppe och åkte in till Patong för att shoppa. Umgåtts lite med andra svenskar på hotellet , tagit massage och pedikyr och bara laddat batterierna med massor av sol och palmer och ätit Pad Thai och druckit Singha öl så det sprutat ur öronen.

Dessvärre har det inte varit så bra med Lilla skorpan hemma hos mormor. Dagen efter vi åkte blev han sjuk. Över 41 graders feber och svår hosta fick mamma ta honom till doktorn. Men till oss har hon låtsats som om allt är bra för att inte oroa oss i onödan. Hon har haft det tufft och varit inne med honom nästan hela veckan.
Tack mamma! Utan dig hade vi inte kommit iväg förrän tidigast nästa år!

Jag var inte alls redo och klar att åka hem men suget efter lilla Skorpan var stort och gissa om vi gick raka vägen upp till honom när vi kom hem? Lade honom mellan oss och bara borrade in näsan i de där små lockarna och pussade de mjuka kinderna och tackade Gud för fertiliteten varit god mot oss. Borta bra men Skorpan bäst….


Kommentarer


  1. J 4 februari, 2008 on 18:41 Svara

    Det ser ut att ha varit underbart.

  2. Rox 5 februari, 2008 on 10:32 Svara

    Ni verkar haft en underbar resa!
    Kram

  3. Jerka 23 april, 2008 on 16:16 Svara

    ja kataluckyvilla kan rekommenderas ,perfekt var där förra året

  4. Paulfrida 11 februari, 2009 on 10:57 Svara

    God bless you

  5. Åsa Lundstedt 29 september, 2010 on 12:44 Svara

    Tycker mycket om det du skrev! Trevligt att se lite prima grejer och inte endast det generella grejerna som man kan se om hela tiden. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *