VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älskade Marrakesh igen!

image207
På bilden. Mitt hotell i Marrakesh

Nu mår jag bra igen. Fy för den lede för magåkommor. Det är guds straff, speciellt för mig som är emetofob (läs tidigare inlägg) Idag är jag på banan igen även om det var en vidrig morgon hemma med en Liten skorpa som skrek och grät sig igenom hela morgonrutinen.

I natt åker jag till Marrakesh, Marocko, nordafrika, världen, universum. Har varit i Marrakesh för cirka sju år sedan och aldrig kunnat glömma det! och då har jag ändå rest en del i Världen. Det är som Tusen och en natt med rosa palats, palmer, elefanter på gatorna, ormtjusare, dofter av kardemumma, mynta, kanel, rökelse, starka färger och framför allt Medinan med sina enorma Riader och mosaikbeströdda palats.

Jag är borta sex dagar och kommer att dö en smula. Lilla skorpans varma fötter under täcket och hans hårda lockar,  hans lilla leende med ojämna tänder och hans "maaaaaammaaaa" som ekar över hela dagis när jag hämtar. Det är det som är det fina med barn. Att man alltid är saknad…..

Kommer nog inte att blogga förrän på tisdag.


Kommentarer


  1. J 16 oktober, 2007 on 18:44 Svara

    Njut nu av Marocko. Ska bli kul att läsa efter du varit där..

  2. Caroline 21 oktober, 2007 on 19:23 Svara

    Ahhh vad avis jag blir!!! Ha SÅÅ kul! Jag har lagt till din sida bland mina länkar på min (nya) blogg, hoppas det är ok? Jag tittar in här så gott som dagligen, så jag tycker den passar där 🙂
    Kram Carro (med Minea från höstbarn -05)

  3. dad 21 april, 2008 on 20:43 Svara

    va finns det elefanter i marrocko . jag har varit många många gånger i marocko och jag har aldrig sett elefanter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *