VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trams!

image174
På bilden Arm som arm

I tidningarna senaste veckorna har det stått att läsa om att de som bär sitt barn på höger arm är mer stressade och oroliga av sig än de som bär det på vänster. Jag blir så arg så jag gnisslar tänder. Vad är det för trams. Kan det helt enkelt bara vara så att en del är höger och vänsterrelaterade? Att det helt enkelt känns naturliga att bära med tex höger arm. Jag bär allt med höger. Matkassar, tunga sopsäckar, höbalarna i stallet osv.

Det är tillräckligt krävande att vara mamma som det är med alla krav på att man ska vara smal, smart, snygg sexig och lyckad på alla plan.  Ha ett perfekt städat hem, bra kontakt med sina vänner, vara en gudinna i sängen och samtidigt ha en hel ren och väluppfostad unge. Den ekvationen går inte ihop. Det kan vem som helst räkna ut.

Ge oss inte mer skuld nu. Som att vi ska få dåligt samvete över hur vi bär våra barn. En del barn blir aldrig burna överhuvudtaget utan lever sina liv under fruktansvärda förhållanden. Min bärs på höger och är i allra högsta grad en glad och pigg skit till en för övrigt inte speciellt stessad mamma!


Kommentarer


  1. Anna Bill 10 september, 2007 on 18:54 Svara

    Jag är varken smal, smart, snygg sexig och lyckad på alla plan, eller har ett perfekt städat hem, har iofs bra kontakt med mina vänner, men är nog varken en gudinna i sängen eller har hela rena och väluppfostrade ungar i alla lägen. Men jag bär dem i alla fall på vänster arm 😉 (Förstår precis vad du menar!!)

  2. Gjermundastrid 4 juni, 2008 on 07:18 Svara

    Thanks for your hard work,the info ,links , and rescourses are an asset to our business.

  3. Sanderfanny 13 oktober, 2008 on 12:18 Svara

    You will be hearing from me soon. Thanks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *