VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Aldrig!

image129
På bilden. Aldrig

Jag säger som Coki. Aldrig. T kom hem från Italien och hade köpt med sig den förhatliga "Foppatoffeln".  En kreation som hela södra Sverige hasar runt i och som nu sakta men säkert sprider sig upp till Stockholm. Jag skiter i att de är bekväma. Snubben kommer hem med tre par!!!! Ett till mig och två till sig själv! Jesus.

Jag vägrar konsekvent att ens prova dem och nu står de på skohyllan som självlysande eldar. Dessutom har jag hört att de innehåller någon slags läskig plast så gud vet vad Lilla skorpan får i sig när han smakar och provar dem.
Otacksam eller inte. De är gräsliga och bärs  antagligen av samma typ av människor som anser att  vitt vin och räkor på lördagkvällen är en gastronomisk höjdare, beställer in lakritsshots, åker till Fuengerola (jag blev bjuden), har blommiga gardiner och träningsoverall i tactel och använder parpymen Paris fortfarande. (Nu rörde jag om i grytan)

Nåväl, halshugg mig om du vill men våga vägra bära.
Åker till Örebro. Bloggar åter på måndag


Kommentarer


  1. Katis 15 juni, 2007 on 17:20 Svara

    Södra Sverige??? Hela Luleå gick omkring med dem redan förra sommaren – här i Skåne har de blivit poppis nu i vår!

  2. Lillasysteryster 15 juni, 2007 on 19:36 Svara

    Hahaha! Jag passar inte in på din beskrivning. Lik förbaskat har jag ett par stående i hallen. Men jag använder mina enbart på jobbet och av en enda anledning; de går att spola av i duschen! Jobbar man inom vården behövs det skor som går att rengöra från bajs och blod…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *