VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vuxenpoäng

image86

På bilden. Lilla skorpan

Efter att ha trängts med 2.000 andra som ville titta på brasan så lommade vi hem och åt glass med konjak och vin.
Morgondagen grydde med med storstädning på tapeten och idag har vi dammat, skurat, tvättat stolsöverdrag och det bästa av allt: T byggde en säng till Lilla skorpan.

Ut med den lilla spjälsängen och snicka till en fin ram runt en 90-madrass som vi la på en på en playwoodskiva. Sedan ska det målas såklart. Lilla skorpan blev överlycklig och hoppade och skuttade som en kalv på grönbete och det ska bli så kul att se om han kommer att sova bättre i en vanlig säng.

Men egentligen är det ju inte så konstigt att man kanske inte sover så bra bakom spjälor. Måste ju kännas konstig. Som att ligga bakom lås och bom. Hur som haver såg han ut som en liten larv i den enorma sängen men som någon sa till mig "Det går så fort och rätt var det är känns sängen för liten"

Som sagt. Denna natt ska bli spännande


Kommentarer


  1. min två stora barn sov i spjälsäng till de var tre år..tyckte det var bra att de inte kunde ta sig ur sängen på egen hand och springa runt i lägenheten/huset mitt i natten när vi sover. Man vet var man har dem liksom 😉

    Han har väl en kant på sin nya säng väl?..trillar han inte ur annars?
    Jag är så fjantig med det, t.o.m Tova 7 år har kant på sin säng fortfarande..iofs en loftsäng…men vi ska byta den nu till en 1.20 säng med vita gavlar som vi har stående. Sen ville hon ha sänghimlen igen men då får den lagas för den var sönder. En fin prinsesshimmel från indiska var det…

    Saga har en uttdragssäng stående i sitt rum fylld med kramdjur..en säng vi gjorde om själva till en prinsesssäng med kronor på varje hörna på gavlarna och en schablon krona i fotände gavlen..jättesnyggt.
    Men vi byter inte till den än på ett år iallafall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *