VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fly verkligheten

På bilden. Lilla skorpan förkovrar sig tidigt

Att läsa. Bara smaka på ordet. Finns det något bättre än att begrava näsan i en bra bok och försvinna en stund.
Redan när jag var ung, 10-12 år läste jag allt! När mina klasskompisar var ute på rasterna flydde jag in i bibliotekets tysta värld och läste.

När vi var och handlade gick jag bakom mamma och läste ut den bok jag tog från bokavdelningen. Att läsa är för mig som att äta. Det måste göras och jag läser ungefär två böcker i veckan. Aldrig deckare eller science fiction. Alltid romaner, helst med dokumterärt inslag.

Favoritboken är ”Parfymen” av Patrik Süskind, som precis gått på bio. Se den inte. Läs boken istället. Lär dina barn att tycka om att läsa. Det är en billig upplevelse som man kan använda sig av var man än är.


Kommentarer


  1. En Södertäljebos Liv II 17 april, 2007 on 20:10 Svara

    Jag kommer absolut läsa för mitt barn när det kommer i sommar. Jag älskar också att läsa, har läst sen jag gick i skolan. Glömde ofta tiden när man hade lästimme 🙂

  2. Lisa 23 april, 2007 on 22:22 Svara

    Jag älskar att läsa, men jag hinner aldrig. Jag fattar inte hur du lyckas klämma två i veckan! Nu hade jag i alla fall tänkt att jag ska läsa om min favortibok ”Kamalas bok” av Inger Edelfeldt. Den ligger redo på nattygsbordet, och har gjort så i några dar. Vi får väl se om jag lyckas sätta igång ikväll, om inte john blund hinner före dvs. Puss o Kram från lillbanan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *