VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mitt statement

image44
Farligt snygga Angelina Jolie kommer undan med sina

Aftonbladets TV-pris och Tilde de Paula nöp mig i rumpan. Som tur var för er som fattar. Annars var alla Gala och tjusiga. Blev glad att Fredrik Lindström vann Bästa manliga tv-personlighet. Kan tänka mig att tillbringa ett år på en öde ö med honom. För hans sexiga hjärnas skull. Inget annat.

Måste beställa tid för att ta bort min gaddning. En indianfjäder på vänster axel som gjordes av en kåkfarare i Kumla för 15 år sedan.
Jag hade snöat in på fjädrar då. (Som alla andra) och var stolt som en tupp över mina slokande strån. Att det gjorde satans ont sket jag i och badade hela den sommaren i någon smutsig insjö trots att man inte skulle göra det.

Min piercing i naveln på samma ställe, några år senare, är ett annat inlägg.

Jag gillade mina fjädrar även om alla trodde det var morötter och bar linnen och ärmlösa toppar för att visa upp hur tålmodigt jag stått ut med smärtan, som ett mandomsprov ungefär.

Åren går och trenden består. Not.  T vrider sig och stönar över mina fjädrar och tycker det ser illa ut när man ska vara fin i klänning. Jag stör mig inte så mycket. Däremot mitt val av motiv. Är inte så rock´nroll med illustationen men bättre än syrran som har en misslyckad Helgonet på halsen i den storlek hon ritade upp!

I julklapp önskade jag mig pengar. Till en ny tatuering. Jag vill garva in Lilla skorpans namn på insidan av överarmen. Han är bestående i mitt liv. T skruvar sig ett varv till men är glad att jag inte sätter en ros i svanken.
men så gillar han inte Aerosmith och Whitesnake heller.

Men först ska fjädrarna bort. Ikväll jobbar jag på en ny spa-anläggning som ska invigas. Kanske de har de någon magisk maskin som kan trolla med indianer.


Annons

Kommentarer


  1. Anne Haavisto 23 mars, 2007 on 17:45 Svara

    Jag ÄLSKAR också Lindström. Ta med mig till ön också!
    Förresten, jag är lite efter men väntar du barn…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *