VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag får aldrig mer…

image41
På bilden bär jag Zübeydes klänning.
Foto: Micael Engström

Nu, nu äntligen ska det väl bli av. T bad mig boka kyrka igår. För andra gången planeras det bröllop. Förra gången bokades kyrka men Lilla skorpan knackade på och jag vill njuta av en lycka i taget.

Vad betyder det att vara gift? Får jag nu aldrig mer tänka på någon annan? Är mitt liv för evigt vigt till T? För jag hoppas det blir någon skillnad och jag längtar efter att få säga "min man och jag var på bio igår".
Det är liksom lite skillnad ändå.

Jag vet ett par som varit tillsamans länge, länge. De gifte sig men klarade inte av den symboliska innebörden av att vara gifta utan skilde sig efter några månader. Jag vill ha ett klassiskt, fett kyrkbröllop med vita duvor utsläppta mot himlen och en vagn dragen av vita hästar. Genomgående dyr, torr champagne, exlusiva råvaror och en gigantisk fri bar. Och så honeymoon till Sydafrika och Krügerparken.

Det blir inte riktigt som man vill men det blir alltid bra ändå. Det viktigaste är ju trots allt få tillhöra T på riktigt och resten av våra liv kommer ju inte att bada i champagne och rysk kaviar precis. Vi är liksom inte av den sorten. Det enda jag begär är att jag är snygg som fan så alla oooar i kyrkan och att det är många tal. Ja, det kanske är mycket begärt med talen men jag vill fullkomligt kunna vältra mig i egotripp denna dag.

För resten av mina dagar kommer jag att leva på minnen. Och det är alltid viktigt att de är bra.


Kommentarer


  1. mella 27 november, 2008 on 07:45 Svara

    sååå vacker du är!! kläningen är ju helt underbar

  2. Wooowusa 15 april, 2009 on 10:03 Svara

    Wonderful and informative web site. I will recomend this site… Excelent work

  3. emelie 24 maj, 2009 on 19:33 Svara

    just den klänningen har jag själv tittat på. kan mycket völ tänka mig den fast den ör några år f´gammal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *