VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kindpusseriets afton

image40
Carola in action

Igår jobbade jag på Beckfilmen. Hua mig vad jag har svårt för Beck. Jag blir bara fnissig när de springer runt i sina skrynkliga trenchoats och pimplar kaffe. (Förlåt A)
Självaste Persbrandt lyste med sin frånvaro men Peter Haber var på plats. Därefter var det dags för Schlagerkväll på Vickan.

Redan i dörren började kindpusseriet, ett fenomen som spridit sig likt en cancersvulst från kontinenten.
Det bjöds på välkomstdrink, kindpuss, buffé, kindpuss, vimmelbilder, kindpuss, toabesök, kindpuss…
Till slut kändes det som om mitt ansikte hade stelnat i ett leende för evigt.

På tal om för evigt så hade det varit kul om überschlagerdrottningen Carola dykt upp men istället droppade trevliga Kim Kärnfalk och sympatiske Andrés Esteche in. För att kindpussas. Nej, Kim gav mig bara en kram. Kändes mer personligt så

"Kicken" från The Poddles skakade på hårmanen och visade bild på lille Teddy, 2, för att senare försvinna ut för att röka och …kindpussas.

Min kollega J fyllde trettio och helt plötsligt uppstod en orgie i pussande. Undrar om det är schlagerpubliken förbehållet att  hälsa på detta sättet.

Jag är ju annars en riktig schlagerråtta. Men efter drygt tre timmars väntande med fotograf var vi tvugna att stänga butiken och slokörat bege oss hemåt. Hade hoppats på ett kändistätare uppbåd men vad är väl Carola med sina ekorrögon och Stomatolsmile mot en massa härlig kärlek från Fjollträsket Vickan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *