VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En sång för T

Lilla skorpan är sjuk igen. I natt har T och jag turats om att ge vatten, alvedon och tröstande ord. Det får mig att tänka på hur oerhört utsatta och sårbara vi är som föräldrar . Vi delar på bördan att torka spyor på natten och snoriga näsor.

Vi är totalt beroende av varandra för att upprätthålla någon som helst syssla. Jag kan sticka iväg och rida och tar Lilla skorpan när jag kommer hem. T kan slå några hinkar medan jag är hemma.

T är väldens bästa pappa. Inte en enda gång att han tappat behärskningen utan pratar alltid med sin mjukaste röst och avleder.

Inte som jag som flippar och väser mellan sammanbitna käkar.

Och så är han satans snygg fortarande trots att några gråa hår har smugit sig in i skäggstubben.

Och gör fantastisk sushi och Tom Kha

Om man ser honom i motljus och halvblundar kan man nästan ta honom för snyggingen Tyson Beckford. Men bara nästan.

Men han kan göra mig tokig när han inte lyssnar. Då vill jag bara dra honom i de stora jumboöronen och skrika "Men lyssna nu då för fan".

Eller när han släpper sina kläder överallt och jag får sniffa mig till vad som ska tvättas och inte. Men han är en fena på att organisera och byta däck och ingen kan få mig så trygg som han.

Det bästa är att han är bara min.

Jag tycker vi är bra. Vi är duktiga ihop. Vi kämpar på i vällingträsket och ibland fräser vi åt varandra men utan honom skulle livet te sig så mycket blekare.

Jag säger som Martina Haag: Om gud gav mig en katalog med alla snygga snubbar i hela världen så skulle jag inte tveka. Sorry alla Lenny Kravitzar och Keanu Reevesisar. Det finns bara en.

198089-3


Kommentarer


  1. Kattis 27 februari, 2007 on 14:28 Svara

    Heeeej! Kul att du börjat blogga… då kan jag hålla koll på vad som händer i era liv!;-) Lovar att läsa varje dag! Kram från Helsingborg!

  2. nathalie 11 mars, 2007 on 13:28 Svara

    Hej! Harlig blogg – riktigt kul lasning! Funderar over en grej, hoppas du inte tar illa vid dig att jag fragar! Vad har ni for ursprung? Jag har svensk pappa+ en mamma som har rysk/osterrisisk mamma och polsk pappa 🙂 sa jag fragar verkligen inte for att vara taskig eller nagonting (vet att sadana fragor kan ibland fa en att bli sur) utan for att jag helt enkelt e intresserad 🙂

    PS. Lennox – valdigt annorlunda namn, han kommer sannerligen inte bli kallad Lennox A, eller Lennox G pa dagis eller i skolan (sjalv var man Nathalie B., inte kul :/). lycka till!

  3. Anonym 16 april, 2007 on 08:27 Svara

    …Nåja, smaken är som baken, dvs delad! Lennox, heter inte Sofia Wistams son det också?…;-)

  4. lena 16 oktober, 2008 on 23:52 Svara

    Du är ju bara bäst:)Skulle betyda mycket för mig om du gav svar bara en gång så jag vet att du ser vad jag skriver. GUD BÄR OSS ALLA:)massor med kramar ,från en som skrive och ber varje dag för dig och de dina.Kram lena.

  5. erica 19 november, 2008 on 19:08 Svara

    vilket otroligt vackert par ni är!

    Har suttit och läst massa inlägg nu i streck… jag gråter av dina berättelser, men faschineras av din styrka! Fortsätt så, det kommer du långt på!

    Varma lyckönskningar och kramar till dig och din familj!

  6. Anneli Nööjd 22 december, 2008 on 10:09 Svara

    Så snygga Ni är tillsammans!

    Det verkligen bara strålar ur Er!

    varma kämpekramar och ett stor GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!

    Må väl//kram

  7. Carina 24 januari, 2009 on 18:33 Svara

    De brukar ju säga äktenskapstycke…å de håller jag med om…:-)ni är lika…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *