VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bra kombo

Lunchmöte med Specsavers, som tillsammans med Synskadades Riksförbund har inlett ett samarbete, bland annat en rapport om vår synhälsa.

Julia Mjörnstedt, grundare till Ung Cancer, tjocktarmscancerpatient, t h , jobbar numera på Pr-byrån som sköter Specsavers.

Nära jobbet, var tillbaka strax efter 13. Vi har tagit ett lite tydligare grepp om mig som ambassadör. En del av det är ju min femte resa till Tanzania nu.

Nu hem och laga middag och göra läxa med Lennox.

Kommentera (1)

Annons

… Och de nominerade är

I torsdags delar jag ut pris på Daisy Beauty Award. Har barnvecka och tackar nej oftast eftersom jag varken kan eller vill lösa barnvakt.

Jag delar ut pris för bästa bas makeup. Kommer dit 19:15 och är klar 20:15. Lennox är hemma ensam. Fördelen med äldre barn.

Helgen har bjudit på shopping. Lennox har växt ur alla byxor så vi är på stan hela eftermiddagen.

På kvällen somnar han framför soffan 21;15 och sov 12 timmar.

I morgon ny vecka. Lunch med Specsavers på Berns kl 12.

Kommentera

Annons

VILKEN QUEEN!!

Igår var jag, Micaela och Lenita på Pernilla Wahlgrens show, ”Kort, glad och tacksam”

Och den var helt fantastisk. Gråt och skratt, hög igenkänning och en tårfyllt moment där Pernilla sitter på en stol, sjunger en låt om känslan att passera utanför sitt barns hus och inte kunna dela hans liv, ackompanjerad av en stor, svart/vit bild på sonen Theo, 11.

Usch så tårarna rann, höll nästan på att vara tvungen att gå ut. Smärtsam sanning rakt in i hjärtat och vi var nog många på det fullsatta Rival som blev blanka i ögonen.

Kände mig helt slut mentalt efter. Jag vet inte varför den berörde mig så mycket. Det var mycket glädje och skratt men något vemodigt över det.

Efter gick vi till restaurang Racamaca. Tog en öl och magiska Pimjentos padrones med flingsalt och parmesan. Sedan T-banan hem.

Kommentera (2)

Annons

NYTT I SKALLEN

I samarbete med Bobbys Hårstudio och Hairtalk.

 

 

Förra veckan var jag hos Bobby för att sätta in nya Hairtalk. Som ni vet, och ser så är det små skonsama tejpbitar som man fäster i det egna håret. Det är etiskt handlat hår och världens mest skonsamma metod och håret kan sättas om många gånger. Jag brukar använda mig av samma hår i ett år.

 

Men nu hade Tilda beställt nytt som vi fäste. Jag gör ingen hårförlägning utan mer en utfyllnad. Som ni ser är längden densamma. Bara lite tjocklek jag vill ha. Det tar cirka en timme att fästa det och håret behöver inte vila mellan gångerna.

 

Hairtalk har hjälpt många kvinnor som har problem med tunt hår efter en cellgiftsbehandling, eller lider av andra åkommer där man har väldigt dålig och tunn kvalitet på håret. Eller människor  som jag. Som helt enkelt vill ha tjockare hår.

Tejpbitarna är genomskinliga och superplatta. Varken syns eller känns och jag trivs väldigt bra i det. Vi beställde lite ljusare slingor denna gång.  Sedan har jag ju ätit Bobbys Superhair, hårkapslar som är boostade med kisel, magnesium och linfröolja bland annat. Och ja, håret växer. Märker det i hårfästet, ögonbryn och nackhår. Och får en grövre kvalitet.

 

Efter succén med kosttillskottet Bobbys Superhair, har önskemålen om fler Bobbyprodukter varit många så nu finns även Beautyslim som innehåller grönt The bland annat. Utvecklad inom kolhydrat- och energiomsättning men är inget bantningspreparat. Dock minskar det sötsuget och hjälper till att kontrollera vikten.  Du får 20 % rabatt på Superhair med Vipkoden BOBBYVIP20 om du vill prova här.

 

Sedan klippte vi av de slitna topparna också.  Bobby och Tilda på Bobbys Hårstudio är supergulliga.

 

Många tror att det bara är kändisar som kommer till hans studio (nej jag tror inte jag är en kändis, jag har lärt känna Bobby genom alla vimmel) så, så är det förstås inte. För mig är det nära. En promenad på max en halv minut från jobbet då det ligger på samma gata.  Här är numret om du vill boka tid.  08-406 01 81.

 

 

 

 

Kommentera (9)

Annons

BLUEBERRY

I fredags bjöd Blueberry in till frukost. Och jag satt där och lyssnade till vikten av ren mat, mineraler, vitaminer och ja. Jag äter ju massa skitmat,  (nej, inte barnveckorna förstås) och  ingen frukt. Jag har svårt att äta frukt och ja, men får väldigt dåligt samvete. Men Lennox har alltid varit bra på både grönsaker och frukt.

Det är för min sida i Hänt Extra som jag ibland går på sådana saker. Behöver ta del av nyheter för att ha något att skriva om.

Vi bjöds på gröna drinkar och goda mckor och jag vågade inte be om socker till min mjölk. Det räckte att jag fick va= Dricker du komjök när jag inte ville ha sojammjölk i kaffet. Det var supermusigt och jag träffade Katrin och Bingo som jag inte sett på länge. Och så kompisen Charlotta nedan  som jag tänkt styra upp något med snart.

 

Ikväll kommer en gammal kompis från Kumla hem till mig, Carin Modin, vi spelade hockey ihop i Kumla när vi var runt 19-års åldern och sedan har vi båda flyttat hit. Tre barn och bor i Tyresö. Ska bli så roligt att ses, var nog ett något år sedan minst.

 

Och så härligaste skylten va? Jag blir så glad av den här.

Kommentera (3)