VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PODCAST BABYZ

Podd. Jag vet inte om ni lyssnar på poddar. Jag gör det inte. Men har förstått att många gillar det. För en tid sedan besökte jag barmorskorna Karin och Carina. Jag gillar väldigt mycket att läkarvården nu börjat podda och inte bara privatpersoner (kändisar). Universitetssjukhuset i Uppsala har ju en podd och det där med transparans, det gillar jag.

Hur som helst. En av mina bättre dagar. Ett väldigt bra snack måste jag säga. Cancer, skilsmässa, graviditet och Afrika, och lite jobb. Här kan du lyssna. Finns annars på alla ställen där du kan hitta podcasts.

Och äntligen är en del av mitt arv löst. Ja, jag fick pengar. Och jag säger inte hur mycket  men en skön buffert att ha och skönt att den biten är klar. Tagit tio månader med advokatkostnader. Nu är det bara en annan del av arvet kvar. Husen i Senegal med mark som ska lösas.

 

 

Kommentera (2)

Annons

INFÖR ELLE-GALAN

 

I samarbete med Bobbys Hårstudio.

Det är ELLE-gala på fredag och jag jobbar. Och jag är lite av eller på. Med det menar jag att jag antingen inte orkar engagera mig klädmässigt.  Eller så går jag all in. Beror lite på tid och sömnbristen. Och jag har som sagt en föreläsning kl 10 på Specsavers kick-off dagen därpå…

Idag var jag hos Tilda inför ELLE. Vi färgade om, lade en askig, kall ton. Jag gillar inte när det blir sådär varmrött som det blir när toning släpper. Svårt att se i det här ljuset men det blev mycket kallare. Tror Tilda la en helt grå toning samt så ljusade vi upp med lite slingor. Bobby var inte på plats. Nyss hemkommen från Mexico är han och har lagt upp fantasstiska bilder på sin instagram.

Härligt när någon kan föna håret sådär tjusigt också. Nu väntar spanskaläxa  med Lennox och torskrygg med ägg och skirat smör.

 

 

Kommentera

Annons

FRISK KATT

Han mår bra. Öroninflammationen är borta. Han kliar sig inte längre och jamar inte lika mycket. Skönt.

Den här fina bilden tog vi när vi var ute en iskall söndag. Mocka och dun från Jofama. Mörkblått kan vara den snyggaste färg jag vet.

I morgon bitti väntar besiktning av bilen 7:40, fy fasiken. Och sedan, på lunchen färga håret hos Bobby.

Det blir lätt en varm, rödbrun ton som på bilden, när det släpper. Gillar det inte. Vill vara askig, kall.

Kommentera (3)

Annons

PORR I SKOLAN

Jag är helt övertygad om att porren är en grogrund för en fortsatt skev och unken kvinnosyn.

Idag exponeras varannan 8-9 åring för porr och ska vi förebygga sexuella övergrepp måste vi börja i tid. Att föreslå en samtyckeslag rimmar illa med fortsatt exponering av porr.

Det börjar hos pojkarna. De små.

Vill du skriva under på det för att låta politikerna införa ett porrfritt klassrum? Eller trodde du redan att ett sådant filter fanns?

Klicka här: Porrfri barndom

Kommentera (4)

Annons

SKRIDSKOR OCH JUMPSUITS

Det var verkligen mysigt i Kungsan i går. Barnen var på bra humör, de spelade bra musik och till och med lilla Mimmie var en superhjälte trots att hon drog i backen.

Idag har vi mött upp Micaela och Calista, varit på Mr Cake och sedan bion ”Solsidan”. Så bra. Och otrolig igenkänning för oss som har hunnit med några år i livet.

Roy Fares som äger Mr Cake ( och är från Örebro)

Skilsmässa, att ens föräldrar går bort, allt det som oftast aldrig blir sagt, rokaderna bland vännerna, jag kände igen allt på pricken.

Nu sover Lennox och en ny vecka väntar. Är på jakt efter en sådan här jumpsuit till fredagens ELLE-gala. Mörkblå sammet. Smärtsamt snygg. Älskar det rena, enkla.

Kommentera (1)