VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SAMVARON

Kyckling i curry och ris. Det står på schemat ikväll. Jag är fortfarande helt sänkt efter lördagens fest men det var det värt.

På lördag blir det en väldigt mysig helg. Vi är en gäng tjejer som ska hem till Camilla på landet. Vi är åtta stycken och jag känner igen av dem speciellt bra.

Men älskar det där, träffa nya människor. Jag var tvungen att öppna upp mig när jag skilde mig, vara aktiv med vänner, annars hade jag blivit sittande ensam och det gillar jag förstås också. Om det är självvalt.

I helgen är det jag som är ansvarig för frukostarna och har beställt på Mathem, bara massa gott, skinka, ägg, bra juicer, olika muslin, olika pålägg, grönsaker, frukt, allt man kan önska sig.

Det kommer bli rödvin framför brasan, promenader, mycket skratt och två hela dagar tillsammans.

Jag behöver inte lida brist på sällskap. Hela oktober och november är fullspäckad, varannan helg.

Kommentera

Annons

VILKET 99-ÅRS KALAS

img_6570.jpg

Konstigt. Trodde jag la ut det här inlägget igår. På väg till Västerås och Maria och Gustafs kalas på Fiholm. Maria fyller 50 och Gustaf 49. Maria och jag har ju känt varandra i 30 år nu. Jag tar mammas bil och kommer fram lite sent. Vi ska träna sång, jag och mina gamla väninnor från Örebro.

img_6810.jpg

Så fint i en av flygeln. Jag lägger min väska i ett av rummen och får fixa håret på en kvart. Och så fördrink i Stora herrgården. Drygt 100 gäster. Och jag ska hålla tal. Försöker att bara dricka champagne hela kvällen, Gustaf har varit och köpt den själv i Frankrike i veckan.

img_6580.jpg

Maränggsuisse till efterrätt.

img_6706.jpg

Det var månnga tal. Mitt gick ok. Usch, tycker det är så jobbigt. Det har varit tre 50-års kalas den här sommaren. Jag älskar stora fester och jag älskar att jag inte är i en relation. Missförstå mig inte. de jag älskar är att jag oftare är på väldigt bra humör vid såna här sammanhang.

Det finns ingen att förhålla sig till, som drar ner humöret, som man kanske har bråkat med. Sedan är det förstås en massa härligt med en relation men tycker generellt att fördelarna med att vara singel överväger att vara i en relation.

img_6740.jpg

Mari och dottern Elsa som jag är gudmor till.

img_6713.jpg

Här är Gustaf. En superhärlig kväll. Jag somnade klockan 4:30 i soffan i hallen med klänning och smink på. Ville inte väcka de vars rum min väska stod i. Jo, vi kan parta än. I den här åldern finns det inga småbarn som vaknar eller barnvakter som ska hem. Tror det är därför vi kan slappna av på ett annat sätt.

img_6770.jpg

Jag, Maria och Nelly tog en promenad efter frukost. Vackert längst vattnet. Så tacksam för såhär gammal vänskap för det är något väldigt fint över att få dela varandras liv med barn och män, karriär och upplevelser i så många år.

img_6727.jpg

Här har jag och Lennox ätit ris och thaikyckling. Livet.

Kommentera

Annons

MOT VÄSTERÅS

Min vän Emma gör så fina smycken. Har ni sett så fint halsband i form av en klocka?

Jag sitter och drömmer mig tillbaka till sol och värme. Maldiverna med Miki och Lenita var en milstolpe i mitt liv och det jag tydligt märkte i somras var att Lennox nu är klar med de här stora hotell anläggningarna med rutschkanor och happenings.

Han är 13 och uppskattar mindre och intimare hotell tror jag nu.

Lennox spelar match. Jag packar för avfärd mot Västerås och kalas ikväll och mamma och syrran är på väg hit.

Kommentera

Annons

JOBB FÜR ALLÉ

Lennoxvecka is coming up. Det betyder storhandla. Jag äter ju sällan mina ensamma veckor överhuvudtaget. Jag vet att det är infernalisk barnsligt och oansvarigt. Men jag orkar/vill/hinner inte.

Det är väldigt vacker det här. Det vilar något melankoliskt över hösten. Alltid känt så.

Om du får möjlighet tycker jag du ska besöka Kulturhuset/Stadsteatern för att titta på utställningen ” Whitnesses” av Mikael Jansson.

Han har dokumenterat några av de personer, den sista generationen överlevare av Förintelsen. Så väldigt viktigt att vi just dokumenterar så det aldrig faller i glömska.

Den pågår fram till 16 december.

I morgon kommer min mamma och syster hit för att hänga med Lennox. Jag ska på 99-års kalas i Västerås. Hos Maria och Gustaf.

Alla mina gamla vänner från Örebro är bjuda och sover över på herrgården. Så härligt. Älskar dessa stora fester!

Kommentera

Annons

FIXARBOBBY

I samarbete med Bobbys hårstudio och Hairtalk

Det var drygt 8 veckor sedan jag var hos Bobby och lät Tilda färga och sätta om mitt löshår från Hairtalk. Vi gör ju mig kallare, en kallare ton då jag avskyr när mitt hår går i varmt, nästan åt det rödbruna hållet. Igår blekte hon faktisk några ljusare slingor som hon sedan la en kall toning på.

 

img_6416.jpg

Och det helt galna är att mitt eget hår här ovan hår har blivit jättelångt! Dels är det för Hairtalk är så skonsamt, håret växer ju, det är ju bara tunna remsor som man fäster och sedan är det för jag har varit duktig med Bobbys  hårnäring Superhair.

Jag har tagit extra, boostat. Tagit tabletter två morgon och två kväll och det märks. När vi tog bort all löshår så var mitt eget frisk, och långt. Så långt att det var längre än löshåret, hahahaha.

Bobby ville förstås att vi skulle ta en bild med kapslarna och  lovade att ge er rabatt för den som vill. Så nu är det ta tre, betala för två. Även rabatt på Bobbys Beautyslim. Uppge slim20 som ger 20 %rabatt vid köp av två.

Vill du inte köpa ett dugg men är nyfiken på Bobby finns han på sin blogg här. 

Det är Tilda som alltid gör mitt hår. Jag vet inte om ni ser på den här bilden men det är lite ljusare och så satte vi dit väldigt lite löshår bara för att göra det något tjockare i topparna. Härliga Tilda och Bobby. Så otroligt gulliga och hjälpsamma alltid. Tilda har precis i dagarna blivit moster också.

 

 

Kommentera (2)