VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN NYA BLOGGADRESS- SPARA SÅ DU SLIPPER GÅ IN HÄR VARJE GÅNG

Jag har bytt bloggportal och finns numera på www.vimmelmamman.com.

Numera kan du läsa min blogg  där om du klickar här

 Det bästa är att du sedan sparar den adressen som favorit så du slipper gå in här varenda gång sedan.

Kommentera

MATT-DRÖMMEN

I samarbete med Kopamatta.se

Img 0450.jpg

Minns ni att jag hade ett samarbete med Köpa matta? Det var min gamla granne Martins son Johannes som kontaktade mig. Loppan hade spytt på flera ställen på min gamla sisalmatta så jag letade ett tag på deras hemsida eftersom man kan måttbeställa bredd och längd samt material och färg och det finns massor att välja på.

Facetune 20 05 2020 19 36 25.jpg

Nu har den legat till sig här och jag  gillar verkligen att den är tung och ligger stilla. På plats liksom.

Sedan valde jag ju perfekt längd till min långa hall så den blev sådär gedigen. Det finns inget fulare än för små mattor under bord eller för korta mattor på ställen där de ska vara längre. De hade lite för mycket att välja på bara. Herregud så mycket olika material.

Img 8442.jpg

Idag och i skrivande stund är det onsdagskväll. Solen lyser starkt utanför tallarna här. Jag har precis ätit en sakral middag bestående av endast två majskolvar och vatten, asketiskt värre men Lennox fick lov att äta ute med vänner och jag orkade inte laga middag. Jag håller på med detta arv i Senegal också och jag har inte velat dra in er i detta för mycket.

Ni vet, alla säger att man inte ska delge allt, speciellt inte pengar och vad man ska ärva, folk blir avundsjuka. Så jag har legat lågt med att prata så mycket om det med er för det upptar mycket av min energi och har gjort de snart tre senaste åren.

Men så tänker jag att jag är ju som jag är. Öppen som person och  delar mesta, inte allt i mitt liv förstås men gillar att dela  och då får man väl ta skiten som kommer med det också.

I morgon berättar jag mer.

Kommentera

NYTT HEM

I samarbete med kopamatta.se

Jag har tenderat att bli ännu mer besatt av mitt hem. Jag är här 22 timmar om dygnet och min mani över kuddar har ni redan sett. För några veckor sedan hörde Johannes av sig. Ni som har läst min blogg från början minns kanske Johannes som min granne Martins son. De bodde i huset bredvid Threst och mig.  Då var Johannes i 10-års åldern. Nu jobbar han på ett företag som heter Köpa matta.

Han undrade om vi skulle kunna göra ett samarbete tillsammans så det gjorde vi. Loppan har ju kräkts flera gånger på min hallmatta så jag kikade på en grå matta.

Img 8449.jpg

Det är inte alltid helt lätt att se på skärmen exakt vilken nyans en matta har. Därför erbjuder företaget att man får beställa obegränsat antal provbitar så att man i lugn och ro kan bestämma sig hemma när man ska köpa matta.

Img 8447.jpg

Till slut blev det denna grå.

Hos Köpa Matta så kan man även köpa heltäckningsmatta och måttbeställd matta. Fördelarna med en måttbeställd matta är att man själv får välja exakt vilken matta, kant och storlek som man vill ha. Man behöver inte ta hänsyn till de fasta, vanliga måtten på mattor utan man får sin matta exakt utifrån hur stort ens rum är.

Det tog ca fyra dagar för den att leverad till dörren och spännande att öppna. Jag hade ju provbiten hemma så visste exakt hur den såg ut men alltid annorlunda när det blir en större yta av något.

Tycker också det är väldigt fint med den kontrasterande bandkanten i svart.

Tunn och ligger tungt på plats när den ”lagt till sig”. Så supernöjd. Smidigt från beställning till leverans och många mattor och material att välja på. Och eftersom jag har bestämt bredd och mått själv så blev den perfekt.

Img 8663.jpg

Såhär såg den gamla mattan ut. På tok för kort.

Img 7843.jpg

Det är så mycket finare med en rejäl längd. Nu ska här sovas. Klockan är över 00 och lördagen glidit över till söndag

 

 

Kommentera

HÄR FINNS JAG NU

https://www.vimmelmamman.com

Spara som frimärke!

Kommentera (4)

DÅ FLYTTAR VI NU!

Då var det dags för mig, oss att byta plattform nu!

Som sagts tidigare innebär det ingen förändring för er. Det är inget ni ska agera på eller göra. Det kommer kanske SE annorlunda ut litegrann men av erfarenhet, när jag själv följt en blogg som bytt layout, är det som att komma hem till sitt vardagsrum och det är lite omöblerat. Man vänjer sig snabbt. Det är ju trots all innehållet, texterna som är viktigast.

Viktigt också är att jag inte kommer att kunna blogga på några dagar då man flyttar över exportfilerna så hela bloggen, inte bara det jag skriver framåt, finns med.

Så hav tröst. Det kommer att vara tyst härinne så ni vet varför. Och så får ni se vilken bloggplattform som tagit emot oss.  Håll ut i tystnaden ett tag och så länge kan ni alltid följa mig på @vimmelmamman på Instagram. 

Kommentera (3)