VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PRESSFRUKOST

Pressevent på Strandvägen 7. Scandinavian Cosmetics visar vårens nyheter från Max Factor, Burjouis och Rimmel. Smink, finfrukost, inte fel en gråmulen december tidsdag.

Joelina berättar. Och vi lyssnar. Fin i kostym från Stylein. Jag har lite svårt att lyfta mig själv just nu. Jag är en extrem doer. Ställer mig upp i alla lägen, biter ihop, gör det som behöver göras både jobbmässigt och privat.

Det är inte för inte jag jobbade hela min cellgiftsbehandling. Det kommer hemifrån, lärt mig att man gör det som förväntas. Inte skjåpa sig. Min pappa jobbade hur han än mådde.

Det finns inget bra med det alls. Tvärtom. Oförmågan att sätta stopp, tacka nej. Sätta sig ner och vara mänsklig är jag dålig på. I stället gråter jag i kudden men säger ”allt är bara bra tack”

Ha. Ett helt inlägg med bilder på frukost och text om bara elände.

Kommentera

Annons

SORG OCH GLÄDJE

Usch. Det är otroligt tungt. Jonathan sitter på planet till Barcelona nu och även om vi inte är tillsammans är det en god vän som försvinner. Det är bara fyra timmar dit men det är inte samma sak. Jag trodde inte att jag skulle bli såhär ledsen riktigt. Och det är helt rätt. Han ska resa, prova sina vingar. Han är ung. Hans liv har bara börjat medans mitt går mot sitt slut, helt krasst.

(Inte så drastiskt men ni fattar)

Jag kommer att förlora honom på alla våra möjliga vis och det är något jag måste räkna med men det gör så vansinnigt ont trots att jag försöker resonera rationellt. Vår kontakt kommer rinna ut i sanden. Våra samtal om hur vi ser på livet, och som vi kan diskutera och bli sams och osams om i timmar kommer upphöra, ske mer och mer sällan….Telefonsamtalen kommer ebba ut.

Jag är glad på ett sätt för hans skull. Att han jobbat med sig själv för att kliva ur sin komfort zone. Jonatan var extremt blyg och rätt introvert när vi sågs.

Han är inne i en väldigt sökande fas, vad är meningen? Ett ständigt ifrågasättande av normer och livsval vilket jag önskar att vi alltid ska fråga oss ständigt men som vi verkar upphöra att fundera över så fort ekorrhjulet villa, vovve och barn har slagit klorna i oss.

17125433_936664276469877_1360468351712755712_n

Han kommer att hitta nya vänner, nytt kontaktnät, ett nytt liv, han kommer att bli kär, vilket också är helt i sin ordning och kommer ske så småningom och då kommer jag inte ha samma plats längre förstås i hans liv.

Själv har jag storhandlat på nätet, lagt in en tvätt och gråtit en skvätt.

Jävla skitunge.

Kommentera (5)

Annons

FLYG LILLA FÅGEL

En ledig måndag. Varför? För att jag kan, hade massa semester kvar och för att Jonathan flyttar till Barcelona i morgon. Vi är inte tillsammans. Men jag ville säga hej då.

”If you love them-set them free”

Och i mitt fall handlar det om att jag förlorar en nära vän för hur fint det än låter kommer vi tappa varandra.

Han ska bo där främst till maj, komma hem över sommaren och förmodligen tillbaka i augusti. Det blir jättebra för honom att testa nytt och resa. Så rätt på alla sätt. Flyg lilla fågel.

 

img_8343.jpg

Kommentera (1)

Annons

ÖREBRO 24 TIMMAR

Sist vi sågs var det i Stockholm. Och då bestämde vi oss för att ses i Örebro 8 december.

Tog bussen i går vid lunch och Sussi hämtade mig. Drack ett glas vin och mötte upp Lena och Maria.

Vi gick till Ingeborgs som ägs av vår gemensamma vän Bettan som hatar att vara med på bild. Och jag tog en magisk ryggbiff och ett glas rött.

Vi har känt varandra i 30 år nu. Det är inte klokt egentligen. Jag kommer att tillbringa juldagen hos Sussi med familj. Julafton hos bror och juldagen hos Sussi.

DJ:n spelade väldigt bra musik hela kvällen.

Och en drink slank ner innan maten. Supertrevligt i väldigt gamla vänners lag.

Maria hade en så fin topp. Jag är väldigt svag för svart spets. Sedan gick vi till Makeriet, nattklubb och jag träffade flera gamla kompisar jag inte sett på länge.

Och sedan tog vi en taxi hem till Sussi och jag somnade i Simons säng. Vid 12 idag tog jag bussen hem. Höll precis på att missa den då vi pratade oss igenom frukosten och jag glömde hålla koll på klockan. Paniken!

Kommentera (2)

Annons

EN POD

Jo. Jag ska börja podda. Väldigt sen på bollen men nu har ju poddandet blivit etablerat och många banat vägen. Så. Vad vill ni höra?

Det skulle vara väldigt roligt att få veta. Jag mailade personen som ska hjälpa mig och gav förslag på vad den ska innehålla.

”Varannaveckas livet, singel och äldre, tonår, om polariseringen i samhället, om drömmarna som aldrig blev av”, svarade jag.

Sedan ställde jag frågan på Instagram och det är precis det man vill höra tydligen.

Nu. På bussen till Örebro

Kommentera (3)