VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRISK

Nu är min förkylning så gott som bra. Skönt. Hela min garderob har gått sönder. Hela hyllplanen har gett vika så äntligen tog jag tag i detta i går kväll. Borrade upp med skruvar som de fick vila på och rensade rejält alla plagg jag inte använder.,

Det blev två svarta sopsäckar med kläder som jag ger bort till framför allt flyktingfamiljer, i gruppen Al tadamo på Facebook. Om det inte funkar för någon där då får Myrorna hämta.

Sen frukost i går och sedan tog jag T banan till Högdalen för att köpa en ny gästsäng. Den gamla har vikt dig under tonårstyngd. Och nu ska jag laga lasagne. Sofie med barn kommer vid 18.

Och väcka Lennox. Inte det lättaste.

Kommentera

TACK JOHAN

Johan Carlén, en festarrangör jag känt länge, bjöd in mig till P.US.H. i Gallerian city. Där finns bland annat Sveriges första skateboardpark i en Galleria.

Men jag kunde inte komma och bad att få ge bort mina biljetter till tre tonårskillar från Syrien istället. Det fick jag och kändes bra.

Förra veckan åt jag lunch med den här pinglan. Anna Gladh, en nyfunnen vän. Hon är inredningsdesigner och finns på Anna Gladh design. Vi har barn samma vecka. För er som inte lever varannan veckas liv så är det viktigt, har man helt olika veckor kan man aldrig ses men både Anna, jag och Sofie har samma veckor.

Jag har haft den här långa herrn lite extra och så har jag varit sjuk men jobbar hemifrån. Feber i onsdags och superförkyld men nu nästan helt frisk. Inget planerat i helgen alls. Gud så skönt.

Kommentera

LAXÅ BIBLIOTEK

Laxå bibliotek. Tåget gick 15:08 i måndags. Och så klev jag av i Hallsberg, blev hämtad och så vidare färd till Laxå bibliotek.

Jag är så väldigt förkyld och snorig men det här har ju varit inbokat ett halvår och man har gått ut med planscher så inte läge att ställa in. Jag kände mig dock väldigt lugn. Jag gillar ju inte det här men med åren har det blivit bättre och i måndag kände jag mig bara lite nervös.

Sedan tillbaka till tåget 21:03 och framme i Stockholm vid 23:15.

Jag vill också tipsa om Snällkalendern från Friends som jobbar mot bland annat mobbning. Detta är det fokus på empati och tolerans och bakom varje lucka finns en uppmaning om en god gärning. Köp den på Åhléns, Coop, Teliabutiker eller klicka på länken och köp den här.

Kommentera

REUNION

Vilken helg. I fredags var jag hos Anna och Christer i Saltis, Sofie och jag åkte dit med Christian på bilden ovan. En Italiens buffé och deras grannar.

Och dagen därpå, i lördags tog jg tåget till Örebro. Sussi och jag bjöd in hela vårt gamla gäng, De omutbara. Vi har känt varandra i 30 år, vissa har jag kontakt med, andra inte. Men så roligt att ses!

Jag sov i yngsta sonen Simons rum

Anlo och Maria

Och just nu, måndag kväll sitter jag på tåget igen till Laxå för att föreläsa.

Kommentera

TACK!

WOW! Jag hoppas du vill klicka på den här filmen och se vår tackfilm. Enorm summa. Drygt 94 miljoner har ni hjälpt till att dra in under oktober månad. Pengar som går till de livsviktiga forskningen så färre drabbas och fler överlever sin cancer. Igår hade vi vår rosa tackkväll för våra samarbetspartners som ICA, XXL, och Lindex med fler.

Vi var på Cirkus igår från 16 för att vara värdinnor och hjälpa till med diverse saker. Lennox var ensam hemma men jag förberett mat i onsdags kväll, bara att micra. En härlig kväll i går På alla sätt och vis.

Här är vår projektledare Maria och vår generalsekreterare Ulrika som ledde kvällen .

Och jag kände mig fin i blus från Veronica Virta.

Mina fina kollegor Sandra, Lina och Jonas från Content.

Kvällen var slut vid 21 och jag smög iväg lite tidigare för att åka hem. De andra gick vidare till Hasselbacken. Idag är det AW hemma hos Hammars i Saltsjö -Baden och sedan tjejmiddag i Örebro på lördag. Jag har en galen vecka framför mig. På måndag föreläsning i Växsjö. Tisdag har jag gett bort biljetter till ett skateboard event, arrangerat av Johan Carlén, till tre ungdomar som inte bott i Sverige så länge. Vill möta upp dem så de kommer in ordentligt. Sedan bio med Sofie.  Onsdag och tors är jag moderator i Sundsvall och Karlskrona.

Kommentera