VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BLONDIEANDRECOVERY

IMG_4735God förmiddag vänner och hej söndag! ♥ La ju aldrig upp bilder på håret sist jag var hos frisören men jag är supernöjd som vanligt! Emma är ju bäst! Bra ljus är jag nu igen och jag älskar det. Trivs bäst i det med mina gröna ögon också :)

Ska snart ge mig ut en sväng för att köpa lite foder åt vår vovve och sedan kika på lite växter som kan tänkas passa i trädgården framöver (alltså året-om-växter som är vintergröna också). Mest åker jag för att komma ut en stund och rensa tankarna lite. Jag har i princip varit sängliggandes sedan torsdags då min op var. Eller ja en utav dem. Eftersom att jag ammar fick jag absolut inga övriga läkemedel mot illamående och yrsel som man brukar få i samband med att man vaknar upp. Jisses. Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde. Men, envis som en åsna krigade jag mig upp och försökte sitta upp i sängen flera gånger. Såg liksom att klockan var 13:30 och jag sövdes innan 11. SAY WHAT?!? Jag måste amma var min första tanke! Eller nej min första tanke var herregud varför snurrar taket? Var är jag? Sen 11 röster som ropade ”Victooooooriaaaaaa vad heter din mamma”? Det får ni fråga henne om hade jag svarat haha ja :) :) :) Det gick ju inte så bra för mig som ni förstår och ibland är jag nog för envis för mitt eget bästa! Jag satte mig upp för snabbt, insåg att jag satt fast i 298358 st sladdar varav en satt fast i min näsa och svalg hahaha för syre osv. EKG ja you name it. Nu kan jag ju skratta åt allt. Tog säkert en kvart innan jag förstod att ah det är nog bäst att du ligger ner en stund Vickan. Fyyy så jag mått efter narkosen. Vet inte hur många gånger jag hängt över toan, fy alltså. Men, är glad att en del är över nu. Var lite nervös inför sövningen, speciellt precis innan då jag hörde bra länge hur de liksom beklagade sig över hur mitt hjärta betedde sig, supertryggt att höra precis innan man somnar :) :) :) Men alla var jättegulliga och omtänksamma så jag har varit i bra händer. Även om jag ett tag funderade på om de tappat mig i golvet under operationen, känns som att mina revben gått sönder på båda sidor. Men det var tydligen normalt så nu blir det att försöka vila vila vila. Jag är verkligen dålig på att sitta still och göra ingenting. Mår typ sämre utav det. Eller så är det för att allt kommer över mig på något vänster. Det har hänt så mycket under kort tid nu att jag nästan tappar andan. Att tänka positivt är ju en utav mina stora styrkor men just nu går jag på autopilot ärligt talat. Det får vara så en stund. Tur för mig att jag har mina fina barn och familj som gör att man inte kan vara annat än i nuet. Snart är jag nog på banan igen ♥

Och ni? Ursäkta om min blogg är tråkigast ever just nu. Jag kommer och har tackat nej till alla samarbeten framöver. Orkar inte press och stress just nu och kommer bara att blogga vardagsinlägg, tips osv men inget annat. Det får vara så tills att jag känner att jag orkar ett annat upplägg. ♥

Stor kram till er, ni är så fina allihopa! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna