VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VIOLAVALENTINA

Hej på er fina! ♥ I helgen hade vi dop för vår älskade lilla Viola. Det var ett väldigt lyckat dop. Det var många som inte kunde komma men som fanns med i tanken ändå, förstås! På tal om lyckat så var allt fika, tårtor osv som vi beställde från Lanemo MER än lyckat. Jag menar, kolla själva! Och allt var så gott! De är superduktiga och alltid så trevliga. ♥ Ni som följt mig ett tag vet att jag alltid beställer via Lanemo. Kan varmt rekommendera dem! IMG_4762 Jag pysslade ihop egna vimplar till dopet. Älskar ju att pyssla och brukar stå för dekorationen själv. Det är superlätt att göra. Om någon vill ha vidare instruktioner på det så hojta ♥IMG_4766

Tårtorna var SÅ himla fina. Jag gillar ju klassiskt och elegant mer än flådigt och en massa krimskrams och dessa tårtor var on point, som vanligt! Så nöjd. ♥ IMG_4767 Ja ni ser ju själva :) Och ja jag har en dille på vitt, beige och sådana färger. Men hur fint är det inte?! Allt gick ton i ton i lokalen. Var supernöjd. IMG_4768 Om ni är sugna på att beställa likadana tårtor (designen har jag stått för i samarbete med Lanemo) så är det Victoria-tårtor fast  vita istället för rosa. IMG_4773

Dukningen :) Buketterna är beställda hos Blomstertorget här i Linköping. Jag brukar beställa buketter därifrån och det var himla smidigt att hämta ut fyra hinkar blommor och eucalyptuskvistar och bara duka upp istället för att binda och greja själv :)  IMG_4797IMG_4774 IMG_4775 Maxade med eucalyptus som sagt :) Det är ju så himla vackert, eller hur? Sedan så luktar det så gott också och står sig fint. ♥ Den gråa löparen är i från Myperfectday. De är toppen på allt inom kalas, bemärkelsedagar you name it! :) IMG_4776 IMG_4778 Det var inte bara tårtor vi beställde utan även cupcakes och lite annat smått och gott såsom moussebollar. Cupcakesen ovan är i choklad med frosting. Och så en liten fjäril på, hur sött?! :) De är även dekorerade med pärlemoglitter. IMG_4781 Så fint tillsammans alltihop verkligen! Allt är bakat med omsorg och ifrån grunden. ♥ Och det fanns något för alla, skönt med tanke på alla allergier, glutenintolerans osv. IMG_4782 IMG_4785 IMG_4786 Stort tack till alla ni som var med och förgyllde Violas dopdag i lördags. Det betyder så mycket för oss att dela den stora dagen med människor vi älskar. ♥ Och tack till Lanemo, Blomstertorget och Myperfectday för att ni mötte mina önskemål med bravur! ♥


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 9 oktober, 2019 on 17:22 Svara

    Viloa Vallentina är de finaste namnet ever <3 Och nu när jag ser tårtorna så blir jag sur att du inte skickade tårta på posten xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna