VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MATEUSISMYFAV

Hej vänner! ♥ Såg imorse att bloggen strulat lite med inlägg som kommit upp i en klump igen, men nu är det i sin ordning igen, tror jag iallafall? :) Om något ser galet ut kan ni väl vara snälla att skriva här?

Hur mår ni annars? Här hemma går det i ett i vanlig ordning och vi kvalar nu in på fjärde veckan som sjuka. Hur är det ens möjligt? Och så är det dop för vår lilla Viola i helgen. Jag vaknade upp med kaosmigrän som jag kallar det. Migrän som innebär fruktansvärd yrsel innan det mynnar ut i en härlig huvudvärk. Men, det finns inget att göra åt det utan det är ”bara” att vänta ut. Tur att v är hemma med oss annars vet jag inte hur jag klarat mig just nu! Hemskt att må såhär dåligt.

Startade iallafall dagen med en himla god frukost, som även mina små gillar :) Naturell yougurt, blåbär, granola, banan och så lite kanel. Jag brukar toppa med valnötter till mig och v! Klart :) IMG_4349 IMG_4352 Hur gott och enkelt som helst! ♥ Känns lite extra gott att äta ur dessa skålar från Mateus. De är perfekt storlek tycker jag och jag älskar deras nya design! Har ju blandat spets, bubblor och slätt porslin från Mateus här hemma. Men det är fint att blanda tycker jag :) Bor ni i Linköping får ni kika in hos Änglaboden, de har ett stort utbud av just Mateus, och bra mycket mer förstås! ♥IMG_4747Nu är det dags att ta dag här. Tror att pappan får gå med småttingarna själv till lekparken idag. Jag och Viola stannar hemma och roar oss bäst med att vila och amma idag. Jag måste vila skallen min och att klättra upp och ner i klätterställningar för att kunna åka rutschkana med barnen rimmar illa med migrän tror jag :)

Men en stor kopp te, tända lite ljus och så mysa ner mig i soffan är nog bra medicin. ♥ Ha en jättefin dag vänner. Kram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna