VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JONATHANADLER

IMG_4539Hej på er vänner och hej fredag. ♥ Denna dag har gått så fort att jag var tvungen att kolla klockan dubbelt varje gång bara för att timmarna sprungit iväg så fort! Helt galen var denna dag flög iväg! Vi är ju sjuka här hemma igen, hur det ens kan vara möjligt kan man ju undra. Är inte så sugen på att ha Victor på förskolan om dagarna med tanke på hur pass sjuka vi blir haha. Men så kan man ju inte tänka, jag vet! Victor bestämmer och de dagar han vill vara ett par timmar får han det. När vi är friska då, givetvis :)

Tanken var för övrigt att jag skulle hunnit köpa mig en fin veckobukett att fylla Adlervasen med + beställa alla blommor inför dopet men riktigt så långt kom jag inte idag. :) Vi hängde i lekparken, fikade och så vips hade halva dagen gått. IMG_4538 Behöver även hitta en storlek mindre växt till ena vasen ovan. Eller klippa sönder innerkrukan?! Haha jaa ni det är frågan. Älskar mina små krukor hur som helst. Finns att hitta på bla NewPort för er som frågat på instastories. På tal om insta. Jag har valt att inte dela min insta här pga jag vill ha den lite mer ”privat”. Denna blogg ligger trots allt på Sverigelistan och det gör absolut inte min insta. Tror jag har drygt 600 följare där vilket känns bra mycket mer än vad jag hade tänkt mig där ändå haha. Får se hur jag gör framöver :) Om jag väljer att dela insta med er så hojtar jag ♥ IMG_4540 Fick lite egentid förut, eller vad jag nu ska kalla det. V var med barnen i vardagsrummet på nedervåningen, Viola sov så jag passade på att damma, städa och allt annat jag absolut inte skulle göra när meningen var att jag faktiskt skulle vila haha. Så typiskt mig. Är jag inte typ död så springer jag runt som en tok och försöker få ordning och reda överallt. Jag avskyr faktiskt oreda och får bita mig i läppen varje dag när det utbryter ett slags leksakskaos här hemma. Hittade liksom en Pippi-docka i vårt bubbelbad hahaha. Men jag lär mig :) och jag blir bättre på att plocka på kvällarna istället och låta det vara lite hej kom och hjälp mig på dagarna. :)

Filten är för övrigt också från Jonathan Adler. Tror att det mesta jag postade i detta inlägg är just Adler. ♥IMG_4548Som sagt. Städa gjorde jag och så putsade jag alla Klong-ljusstakar vi har hemma. De är himla fina men kräver lite underhåll för att vara så fina som de är nu på bilden! Fick en fråga ang vilken puts jag använder. Testade någon från Ica bara och den var huuur bra som helst! ♥

Ha nu en fin kväll vänner och ta hand om er! Stor kram till er och tack för att ni kikar in varje dag!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna