VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Twistshakebaby

TWISTSHAKEBABY

IMG_4509 Gissa hur glad jag blev när detta från fina Twistshake landade hemma hos oss häromdagen! Superglad kan jag lova. Massa nya favoriter att älska och så lite påfyll utav tidigare favs! ♥ Kommer att länka allt till er givetvis! Och så bjuder jag på en rabattkod i vanlig ordning! :) VICTORIAESTELLE ger er 20% rabatt på hela Twistshakes sortimentIMG_4510 Dessa smarta flaskor till höger kommer ni få se mer utav framöver! SÅ tacksamt att ha med sig då det inte spills ut en massa vatten eller vad man nu väljer att ha i, ska visa vad jag menar i ett annat inlägg :) Hur som helst – en ny stor favorit här hemma! IMG_4511 Ni som följt bloggen en tid vet att jag tycker om dessa smarta klämmis-påsar massor! De är så smidiga att fylla på med det man önskar, t ex smoothie, puré eller gröt och så går de toppen att diska i diskmaskinen. Hur bra?! ♥

Besticken har vi använt länge här hemma, bra med påfyll nu när det är två utav barnen som äter med bestick :) De är lätta att greppa och lära sig äta med. Tips till er med små som snart ska börja lära sig äta själva!IMG_4512 Vilma här hemma (vår 1,5 åring) hälsar att dessa nappar är toppen! Och så är de ju himla fina att se på också, eller hur? :) Hur söta som helst ju! IMG_4513Hur fina var inte haklapparna?! Älskar dem! Twistshake är verkligen grymma på funktion och design. Bra produkter som är fina att ha framme också. ♥ Och barnen älskar dem! ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna