VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HAIRHAIRHAIR

IMG_4441 Hej på er. Här kommer ett efterfrågat inlägg kring mitt hår. Delar upp det i två; detta och så ett där jag visar hur jag stylar det, med vilka verktyg osv :)

Att jag fått så långt och bra mycket tjockare hår, igen, tänkte jag lista nedanför i punktform. Jag klippte av mig håret till en längre page precis innan BF för Victor, i oktober 2016. Det var riktigt kort då men jag trivdes fint i det och det kändes befogat att kapa av håret då det var superslitet. Efter Victor kom, helammades han till jag blev gravid med Vilma och lite till, ungefär till han blev 8 månader. Sen kom ju Vilma och ammades förra året, och så blev jag ju gravid med Viola innan jag knappt slutat amma Vilma. (Det är samma åldersskillnad mellan barnen för övrigt; 1 år och 4 månader). Kontentan är att amningen har slitit något fruktansvärt på håret. Jag tappade så mycket förut och håret var så himla risigt. Trodde aldrig att det skulle bli långt och tjockt igen. Men nu så! :) IMG_4443

1. Jag äter en kapsel Silicea varje dag och ja den FUNGERAR verkligen och gör vad den lovar! Den har gjort under för min hud och mina naglar också.

2. Jag äter nyttigt och varierat, dricker massor med vatten. Det är dock inget jag slutat att göra men tror absolut att det väger in.

3. Jag fönar aldrig håret, eller jo. En gång i månaden vid frisörbesöket :) Använder värmeverktyg högst 1 gång i veckan. Gör bara iordning håret en gång efter jag tvättat det, sen låter jag det vara.

4. Använder endast Kérastase’s produkter och dessa har hjälp håret massor. Nu när jag är blond (det har jag väl varit i 10 år nu med ett kort undantag med ombre) vill jag ha kallare toner i håret och då har silverserien nedan hjälpt mig på traven. Det luktar dessutom fantastiskt. IMG_4448

5. Använder detta värmeskydd nedan. Tar lite i handdukstorrt hår, men fönar inte som sagt. Dock tycker jag att denna är toppen innan jag lockar håret. Använder även en hårolja från samma märke som är toppen.

6. Sover i en lös fläta eller i en löst sittande låg toffs för minimalt slitage. IMG_4449

Även min frisör har märkt stor skillnad på håret, vilket är jätteroligt. Kommer fortsätta med Silicea, himla bra produkt!

Och en sista sak; ni som frågat om färgen på mitt hår. Emma.K på Studio 22 i Linköping har slingat och nyanserat. Älskar denna honungsblonda färg och trivs superbra i den! :)

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna