VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BRASSERIEBOUQUET

I helgen åt jag och bästis lunch på Brasseriet här i Linköping. Förutom god mat har de superfin inredning och jättetrevlig personal, så det är ett givet ställe för oss att äta på när vi ses :) Vet att stället är mångas favorit här i Linköping och det är inte svårt att förstå varför :) IMG_4285 Jag beställde en ceasarsallad minus bacon, rödlök och krutonger. Supergott! :) IMG_4283 Vi hade en fin dag, hittade en hel del fint och så denna som jag är heeelt besatt av! ÄLSKAR den! Tips till er, luktar supergott och jag brukar spruta lite på gardinerna hemma. Det luktar nytvättat i hela huset. :) IMG_4293Jag var dock supertrött. Victor mådde inte hallon hemma och jag hade inte sovit alls. Dock var det så himla mysigt att få komma iväg en liten stund, bara Sara och jag. ♥IMG_4288


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna