VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

dayslately

 

IMG_4129Dagens efter en promenad till förskolan för att lämna Victor ett par timmar. Han älskar att vara där! Och jag älskar att hösten är på ingång! Det är kyligare nu på morgonen så en kofta fick åka på idag innan veckohandlingen som stod på schemat i vanlig ordning. IMG_4123Älskar vårt område! Det är så fint här och jag mår så bra av att starta dagarna med en pw här. IMG_4105 Veckobuketterna brukar se ut såhär nu för tiden :) Visst blev det fint? Blommorna kommer ifrån bästa Blommica i Linköping. Brukar titta in där efter jag handlat lite mat. Personalen är hur trevlig som helst och de har SÅ mycket fint i deras butik. Tips! ♥IMG_4214Hur har ni det vänner? Hoppas att ni har det toppen och att dagarna rullar på fint :) Det gör våra dagar här hemma kan jag lova och nu får jag jaga damen ovan mest hela tiden tycker jag :) Snabbt går det och helst ska alla skåp öppnas och stängas hundra gånger om :)

Annars då? Igår var en saknad Linnéa här med sin lilla familj, precis hela dagen! Oj vad mysigt det var och barnen lekte som attan non-stop. Papporna också haha. Vet inte vilka som hade roligast :)

Resten av veckan innehåller en massa kompishäng och annat såsom efterkontroll hos barnmorskan, lite läkarbesök osv. Förstår knappt själv hur jag ska få ihop allt men det brukar lösa sig fint, gäller bara att ha bra struktur. :) Förbereda mycket etc.

Har huuuur mycket som helst att göra också, förutom familjelogistiken som väntar på att lösas dag för dag. Mycket jobbrelaterat som kvällarna går till nu för tiden. Men som en klok vän sa: ”ska du satsa eller inte?” Precis så. ♥

Hörs snart igen vänner. Nu väntar besök från Brasilien. :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna