VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Änglaboden i Linköping

MATEUSCOLLECTION

IMG_4027 Hej på er vänner! ♥ Som ni vet är vårt porslin här hemma från Mateus. Här i detta inlägg har jag plockat fram några utav mina favoriter.

Jag går alltid till Änglaboden i Linköping för att köpa porslin från Mateus. De har ett brett utbud och det mesta man kan önska. :) Sen är personalen där supertrevliga! Butiken är en stor favorit hos mig och har varit sedan jag var liten. IMG_4028 Jag har samlat på detta porslin i ett par år nu och hållit mig till sk jordfärger. Jag har mest vitt, beige och grått och det passar till allt, går att kombinera och blanda lite som man vill :) Tycker det är så fint att duka och blanda alltihop :) IMG_4030 Uppläggningsfaten är toppen för alla stora sallader jag gör. Dem har ni nog sett säkert hundra gånger här på bloggen :)

Det ser mycket trevligare ut att lägga upp maten på fina fat. Älskar dessa! Har i grått också och dem använder jag för frukt här hemma just nu. IMG_4031 IMG_4033 Om ni har vägarna förbi Linköping måste ni gå in hos Änglaboden och kika!  ♥ De har massor med olika märken även för barn. Jag har köpt mina träfigurer från Kay Bojesen där ♥ IMG_4041


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 8 augusti, 2019 on 09:10 Svara

    Jag gillar verkligen grejen med att blanda färgerna 😀 Tycker det är så fint!

  2. Pia Widlund 12 augusti, 2019 on 13:56 Svara

    Det är jättefint porslin, speciellt det vita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna