VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MATEUS

IMG_3875 God morgon på er och hej tisdag ♥ Hoppas att ni har en fin start på dagen! Det har vi här hemma, trots himla tråkigt väder och regn. Idag har jag ungefär 100 saker att göra så jag kikar in lite snabbt bara och delar med mig utav gårdagens lunch! Många utav er frågade efter recept. Dock är det så simpelt så det är bara att tyda bilden haha. Men radar upp allt längst ner i inlägget i vanlig ordning!

Nu ska jag försöka få i mig något mellis innan vi tar dag här. Ja, det är mellis när man varit uppe sedan 05 :) Ha en jättefin dag :) Stor kram! ♥

IMG_3879

Så vad ska vi hitta på för namn till detta då? Typ Vickans kycklingpanna! Jag brukar laga denna rätt typ en gång i veckan för den är så himla lätt! :) Obs använder endast ekologiskt.

  • Färsk kycklingfilé – marineras med citron, färsk rosmarin, färsk chili, salt och svartpeppar
  • Morötter
  • Potatis – jag använder oftast en sort som heter Estelle
  • Zuccini
  • Paprika
  • Färsk persilja

Skölj och hacka upp alla grönsaker samt potatis. Lägg upp på en plåt. Häll över lite olivolja och salta och peppra. Skjuts in i ugnen på 220 grader i ca 50 min eller till allt är färdigt. Beror ju på ugn osv så ni får hålla lite utkik :)

Stek kycklingen

Lägg upp allt på en tallrik och toppa med färsk persilja. ÄT! ♥ Sa ju att det var superlätt! :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna