VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GUCCISNEAKERS

IMG_3851 Outfit från lördagen! Älskar blusen och mina snabba skor :) Passade på att åka tidigt i lördags till affären för att handla. Hann både duscha, sminka mig och äta en lugn frukost innan 08. Inte illa!

Hur har ni det vänner? Har ni haft en fin helg? Hoppas det! ♥ Jag har inte mått hallon sedan i fredags men kämpar på bäst jag kan :) Blir lätt deppigt av att må som en påse skit med jämna mellanrum men jag försöker verkligen ta en dag i taget och inte stressa upp mig över det. Finns nämligen ingenting jag kan göra åt mitt mående just nu, mer än att tänka positivt och hålla mig så lugn jag bara kan. Glömmer ofta av att jag är hjärtsjuk, fantastiskt skönt ju, men blir lika besviken varje gång jag blir sämre.

Annars då? Måndag redan och denna vecka ska ju bli huuuur fin som helst tydligen! :) Är så glad för alla ni som har semester.

Nu ska jag försöka ta dag här hemma med mina små! Blir inget lekparkshäng, för varmt för vår minsta i vagnen eller i bärsele i solen. Går ju liksom inte. Men har ett ton pyssel hemma och så brukar vi spela fotboll också, fördel med att bo så stort haha :) Och så ska vi baka också, så dagen lär gå ändå.

Stor kram till er finisar! ♥IMG_3855


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna