VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SUNDAYMORNING

IMG_3800 God morgon fina ni och hej söndag! ♥ Här sitter jag i skrivande stund och njuter av frukosten ovan. Gjorde en smoothiebowl med en massa gotte och så chiakakor med mosad avokado! Äter alltid några nötter till måltiderna också då jag behöver extra energi, speciellt nu när jag ammar så mycket. Lillan äter MASSOR och växer så det knakar! ♥IMG_3802 Färska bär, avokado och nötter är något jag äter varje dag nu. Så himla gott och massa nyttigheter i. Barnen brukar också äta bär eller frukt till fika. ♥ Och avokado brukar jag kasta ner i deras smoothie innan jag mixar ihop allt. Det är även så jag lurar i dem spenat haha! IMG_3803 Annars då? Vet att bloggen och mina sociala medier i övrigt kommit i kläm nu. Dock har jag jobbat massor med sådant ni inte ser ännu. Jag är jättepepp på allt som komma skall och rutinerna sitter hemma med tre små. Har dem hemma på heltid och så kommer det se ut framöver ♥ Har så mycket jobb nu som kommer och är glad över strukturen och rutinerna som kommit med det. Ibland måste man bara våga kasta sig ut. Det har jag gjort nu, läskigt men det var dags nu! Heja heja :)

Måste avrunda då det är en liten tjej här som vill ha tutte igen haha. Älskade lillan! ♥ Sedan ska vi ta dag här hemma. Pyssel i trädgården står på schemat och Victor och Vilma ska leka hos farmor och farfar. De är helt fantastiska med barnen ♥ Och med oss. Är så tacksam över alla fina nära och kära jag har runt omkring mig och min lilla familj.

Ha en fin dag mina hjärtan! Hörs snart igen. Funderar på att lägga upp veckoplaneringen med mat då ni är många som frågar om kosten igen. :) ♥ Stor kram till er! IMG_3805


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna