VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med Änglaboden i Linköping

TODAY’SBRUNCH

IMG_3416 Hallå vänner! ♥ Hur har ni det idag? Här hemma startade vi dagen med en brunch. Svärisarna kom över och det var så himla mysigt. Jag gick upp skapligt och bakade lite nytt färskt bröd. Blev supergott och det går ju så himla snabbt! Det är barnens och Vitalijs favorit också, toppen ju :)

 

IMG_3417 IMG_3418 Liten bukett blommor från v. Går in i dag 15 med ständig migrän, helt sjukt verkligen. Vitalij försöker peppa mig, stötta, och göra allt han kan. Fina fina Vitalij. Världens bästa man har jag, helt klart. ♥ IMG_3420 Och mitt elefantöra trivs bra, tror jag måste byta kruka snart. :) Får hitta något nytt till favoriten från Lene Bjerre. Hur fin?! ♥ Böckerna kommer från Newport i Linköping. IMG_3421 Samtligt porslin; Mateus, Änglaboden i Linköping. Glas: Svenskt Tenn. Ljusstake på bordet: Klong (stora)

Det är så enkelt att kasta ihop det man har hemma – så vips har man livets brunch :) Här hemma älskar vi att sitta och äta länge och plocka det vi gillar. Hade jag haft lite mer aptit just nu hade nog denna brunch sett mer grön ut. Ni som följt mig länge vet att jag äter mest grönt och brukar proppa bruncharna med massa gotte från växtriket. IMG_3422

En klassiker som alltid fungerar är eko tomater, eko-mozarella, eko-basilika, olivolja av god kvalitét, flingsalt och svartpeppar! Så gott och passar till det mesta! IMG_3425

V älskar charken och alla salamis som finns typ haha :) Smöret har jag vispat själv. Det är lätt som en plätt! Vispa bara grädde till den blir smörig i konsistensen. Tillsätt salt efter smak. Ibland har jag i hackad gräslök också – supergott! Ett annat tips är att smula ner en fetaost i äggröran. :) ♥

Annars då? Här hemma ligger flera statusinlägg som utkast. Migränen kommer alltid i vägen. Bebis kommer snart och med henne hoppas jag även att migränen avtar något. Väldigt jobbigt detta och jag hade aldrig klarat av det här utan nära och kära. ♥ Tack för att ni finns ♥

Nu ska jag ta ett bad med mina små. Knappt att vi får plats alla i bubbelbadet nu. :)

Önskar er en fin kväll hjärtan. Stor kram! ♥


Annons

Kommentarer


 1. Mia 20 maj, 2019 on 12:18 Svara

  Hej! Vad gott och fint! Tänkte kolla med dig hur du gör med mozzarella, vågar du äta det graviditeten? Jag har vågat det än, men det ska väl vara ok om den är färsk?

 2. victoriaestelle 20 maj, 2019 on 12:28 Svara

  Hej! Tack snälla :) Vad jag vet är det okej så länge mjölken är pastöriserad? Jag har fått ok för fetaost och mozarella. Kram

  • Mia 21 maj, 2019 on 12:42 Svara

   Ja, det är det säkert. Bara jag som är lite överförsiktig, läste nånstans att den skulle vara nyförpackad. Står olika på olika ställen. Man ska ju gå på livsmedelsverket och där verkar det vara ok. Har inte vågat äta kallrökt lax heller…..😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna