VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med TWISTSHAKEBABY

PINKFAVSFROMTWISTSHAKE

Hej vänner! Hoppas att er valborg varit fin. Nu är det vår på riktigt :)

Jag har som ni vet en rad favoriter från Twistshake, och ibland lyfter jag vissa lite extra. Det senaste tillskottet vi har här hemma är ju pulverbehållaren som vi för närvarande har grötpulver i. Jag mixar havregryn till Vilma och tillsätter det hon kan tänkas vara sugen på :) Vet att många har välling och ersättning och behållaren passar toppen till det också!IMG_3290 En frukostfavorit här hemma är havregrynsgröt med lite rapsolja (1/2 dl havremjöl, 1 tsk rapsolja, 1 tsk chia, 2 dl vatten), toppat med färska bär och skivad banan. Dessa tallrikar är så himla bra, använder dem dagligen och är vi iväg eller om jag förberett mat eller mellis dagen innan så skruvar jag bara på locket. Så smidigt! Tallriken går att fästa i en matta också men den har inte vi behövt (än haha) här hemma.

Med min rabattkod: VICTORIAESTELLE får ni 20% rabatt på hela sortimentet hos www.twistshake.com! In och fynda med er vänner! ♥ Jag har länkat alla produkter vi använt längst ner i detta inlägg ♥IMG_3305 IMG_3330Länkar alla produkter här :) ♥ Tallriken HÄR, pipmuggen HÄR, pulverbehållaren HÄR och bestick HÄR ♥


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna