VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med TWISTSHAKEBABY

TWISTSHAKE4YEARS

God morgon fina! ♥ Hoppas att ni mår toppen! :) Vi är fortfarande sjuka här hemma, det var sinnes vad segt detta var. Men, sakta men säkert hoppas jag på att det börjar vända nu.

Idag ska jag iväg lite senare för det månatliga frisörbesöket står ju på schemat :) Känns sådär att åka ifrån mina små när de är krassliga men vet att v klarar sig utmärkt en stund själv med barnen. Och så kan det nog vara bra för mig också att komma ifrån en stund och bara vara. Det har varit himla tufft den senaste tiden och att vila eller ens sitta ner har varit sekundärt.

Hur som helst! Fick frågor efter förra inlägget på tips kring vad man kan ha i klämmisarna. Tänkte att det blir ett perfekt inlägg, så här kommer några tips på vad jag brukar göra till mina små :)IMG_3228Dessa recept räcker till 2-4 port

1 dl havregryn

2 dl frysta blåbär

1  mogen banan

1 mogen avokado

2 dl färskpressad apelsinjuice

–> Mixa allt. Låt stå i kyl en stund. Häll upp i klämmispåsarna och förslut. Förvara i kyl och ta fram när det är dags för lite mellis :)

Här är en annan variant som mina små också tycker om :)

1 dl havregryn

2 dl fryst mango

1 dl rivna morötter

1/2 mogen banan

2 dl färskpressad apelsinjuice

–> Mixa allt. Låt stå i kyl en stund. Häll upp i klämmispåsarna och förslut. Förvara i kyl och ta fram när det är dags för lite mellis :)  IMG_3226 Som ni vet älskar jag dessa klämmisar! De läcker inte, går att återanvända och som jag nämnt tidigare går de att diska i diskmaskinen. Dessa använder vi dagligen här hemma och de håller fint. Himla bra grej som underlättar massor för oss!

Tänker avsluta inlägget med att flagga för att Twistshake firar hela 4 år, detta med en skattjakt inne på www.twistshake.com! ♥ En utav de mest populära produkterna genom alla år är rabatterad med 50%! In och hitta den kompisar! :) Erbjudandet gäller endast 24 timmar = skynda fynda fina!

Och ni, koden VICTORIAESTELLE ger också 20% off på det övriga sortimentet! Hur bra som helst!IMG_3238


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna