VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

catchingup

Hej på er fina ni! ♥Hoppas att ni haft en fin påsk med nära och kära :) Det har vi, en väldigt lugn sådan. Orkar inte så mycket mer nu faktiskt. Har hänt en hel del på sistone varför jag varit lite frånvarande här. Och så blev vi sjuka mitt i allt också. Men men, nu är vi på banan igen :) Jag ska snart iväg till barnmorskan samt göra ett ultraljud för att se hur lillan ligger… Mer om det nedan.

Först lite bilder från påskdukningen här hemma :) Vi hoppade traditionell påskmat i år också.. Gjorde massa annan plockmat, mycket vegetariskt och så marinerade kycklingben, min potatissallad med massa grönt osv. Till efterrätt blev det egengjord marängswisch? Oklar stavning där.. Det var efter Victors önskemål. Vi gör alltid egna maränger att dekorera med, det är ju ganska skoj. Tycker iallafall min lilla kille.

IMG_3186 IMG_3188 Superfina blommor från Blommica och porslin från Mateus, Änglaboden i Linköping. Två favvobutiker i ett och samma hus, kan ju inte bli bättre. ♥ Glas från Svenskt Tenn och vas från Klong, Äng (stor). IMG_3189Linneservetterna har jag gjort själv, även servetthållarna. Superenkelt verkligen! Innan lillan kommer tänkte jag ordna några obehandlade i linne med (beigeliknande).

Summerat några punkter från senaste tiden som jag tänkte dela med mig utav :):

Är orolig över: Lillan sitter upp i min mage. Hon borde vara nästintill fixerad vid det här laget och det är bra trångt att försöka vända sig om. Det är dessutom obehagligt, kan typ inte andas normalt och så känns det sådär att få sparkar rakt ner i bäckenet. Mest orolig är jag över hur det ska bli innan förlossning och ett vändningsförsök. Hjälp! Håll tummarna för att hon vänder sig! Är livrädd för kejsarsnitt trots att jag alltid föder utan bedövning (EDA fungerar tyvärr inte på mig). Så, som sagt. Håll alla tummar ni har för mig nu när jag ska iväg till barnmorskan! Är inte så sugen på ett vändningsförsök…

2-3 veckor bort: Victor börjar inskolningen på förskolan snart. Han blir 2,5 år då och det känns lagom men himla jobbigt. Han kommer bara gå ett par timmar om dagen men oj vad det gör ont i mitt hjärta. Vet att det blir bäst såhär men tror att det varit lättare om jag känt ett behov av avlastning eller typ att Victor verkligen behövde det. Nu har vi det så bra hemma och har våra aktiviteter om dagarna. Men som sagt, får vara tacksam över att vi varit hemma tillsammans så länge och att det inte blir så långa dagar :) Känns fantastiskt att kunnat vara hemma så pass länge med barnen. Denna tid kommer aldrig tillbaka och jag är så glad över att jag och v har prioriterat att ha barnen med oss så mycket som möjligt. ♥

Glad men stresssad: Mitt mående just nu gör att bloggen kommer ikläm. I skrivande stund är den bra mycket större än jag någonsin trott och jag får tacka nej till samarbeten. Det känns helt overkligt. Älskar ju min blogg men det är svårt just, all energi går till mina små givetvis samt mycket som hänt inom de närmsta. Ska försöka hitta en balans som fungerar fram till bebisen kommer. Förhoppningsvis mår jag ju lite bättre efteråt :) Men, livet händer och bloggen får hänga med bäst den kan under tiden. Som sagt; en balans som fungerar är önskvärt!

Vädret: Alltså nu är ju våren här! Såååå härligt! Jag blir så påverkad av vädret och kan tom få migrän vid grått tråkigt väder. Så, nu mår man allt bra. Solen skiner och fåglarna kvittrar. ♥ Och man slipper packa på barnen tre lager kläder hallelulja for sure! Hejdå vinterkläderna!

Så, nu ni vänner ska jag rulla bort mot bussen. Har knappt sovit på två dygn så att sätta sig bakom ratten känns inget bra. Hörs imorgon, förhoppningsvis med positiva besked :) Stor kram till er! ♥

 


Annons

Kommentarer


  1. Dixi Wonderland 24 april, 2019 on 10:46 Svara

    Hoppas att lilla stumpelumpan vänder sig <3 Och jag förstår hur du känner angående Victor och förskolan men du ska se att det kommer bli jätte bra. Det är bara några timmar om dagen och då kommer du ha fullt upp med flickorna. Samt att han kommer garanterat få så många nya kompisar 😀 Ta hand om dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna